The Last of Us HBO: Ο Nick Offerman θα είναι στο cast και μάθαμε τελικά ποιον παίζει

Ενδιαφέρουσα αλλαγή στο cast του σόου του HBO
07 Δεκεμβρίου 2021 18:49
The Last of Us HBO: Ο Nick Offerman θα είναι στο cast και μάθαμε τελικά ποιον παίζει

Μόλις χθες σας ενημερώναμε πως ο Nick Offerman, γνωστός από το "Parks & Recreation", θα παίξει στο The Last of Us του HBO αλλά σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. 

Τώρα η συμμετοχή του επιβεβαιώθηκε επίσημα από το HBO και μάθαμε και ποιον χαρακτήρα τελικά θα υποδυθθεί στην πρώτη live-action τηλεοπτική μεταφορά του σύμπαντος της Naughty Dog

Ο ρόλος που μέχρι πρότινως ενσάρκωνε ο Con O'Neill τελικά πηγαίνει στον ταλαντούχο Offerman ο οποίος θα υποδυθεί τον Bill, πλάι στον Frank του Murray Bartlett, δύο επιζώντες που ζουν μόνοι τους σε μια απομονωμένη πόλη στο σύμπαν του The Last of Us. Χαρακτήρες που όσοι έχουν παίξει το πρώτο παιχνίδι θα θυμούνται έντονα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, λέγεται πως ο O'Neill αναγκάστηκε να αποχωρήσει από αυτόν τον guest ρόλο εξαιτίας ενός προβλήματος με το πρόγραμμά του. 

Τα γυρίσματα του The Last of Us απέχουν πολλούς μήνες ακόμα από το να ολοκληρωθούν αφού λέγεται πως θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2022. 

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project. 

Το cast του The Last of Us μέχρι τώρα

Ο Pedro Pascal των "The Mandalorian", "Game of Thrones" και "Wonder Woman 1984", η Bella Ramsey του "Game of Thrones" και ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα παίξουν τους Joel, Ellie και Tommy αντίστοιχα, ενώ η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel και η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" τον ρόλο της Tess. 

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Last of Us. Τα γυρίσματά του αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2022