Resident Evil: Πρώτη ματιά στη live-action σειρά του Netflix με κάτι πολύ γνώριμο από τα παιχνίδια

Οι fans των videogames της Capcom ήδη το αναγνωρίσατε
04 Δεκεμβρίου 2021 16:47
Resident Evil: Πρώτη ματιά στη live-action σειρά του Netflix με κάτι πολύ γνώριμο από τα παιχνίδια

Το Netflix, μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση του cast, έδωσε στην κυκλοφορία το πρώτο teaser clip από την επερχόμενη live-action σειρά του Resident Evil, στην οποία ειδικά οι fans των βιντεοπαιχνιδιών θα δουν κάτι πολύ γνώριμο. 

Από την εικόνα ήδη κάποιοι θα έχετε αναγνωρίσει πως πρόκειται για τον Cerberus, το εμβληματικό σκυλί ζόμπι του ομώνυμου franchise βιντεοπαιχνιδιών της Capcom, όπου στο βίντεο τον βλέπουμε να περπατάει απειλητικά προς την κάμερα. 

Δείτε το teaser της σειράς "Resident Evil"

Επίσης ο επίσημος social media λογαριασμός του "Resident Evil" στο Instagram αποκαλύπτει μια πιο λεπτομερή ματιά στον Cerberus μέσω μιας φωτογραφίας, ενώ αποκαλύπτεται και το logo του σόου, το οποίο είναι αρκετά διαφορετικό στο ύφος από αυτά που μας έχει συνηθίσει παλιότερα το franchise. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Resident Evil (@residentevilnetflix)

Το cast της σειράς - Επίσημη σύνοψη

Οι ηθοποιοί που απαρτίζουν το cast είναι οι: Lance Reddick του John Wick, που υποδύεται τον Albert Wesker, Ella Balinska (Charlie's Angels), Tamara Smart (Artemis Fowl), Siena Agudong (Upside Down Magic), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrinaκαι Paola Nunez (Bad Boys for Life).

Η σειρά είχε ανακοινωθεί πέρυσι τον Αύγουστο και πρόκειται να διηγηθεί μια ολοκαίνουργια ιστορία μέσα από δύο διαφορετικά timelines. Η πλοκή θέλει την Jade και Billie Wesker, τις κόρες του Albert να ζουν στη Νέα Raccoon City, όπου και βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο. Το 2ο timeline, ωστόσο, λαμβάνει χώρα 16 χρόνια μετά από αυτά τα γεγονότα, όπου στην Γη έχουν μείνει μόλις 15 εκατομμύρια άνθρωποι, αφού οι περισσότεροι είχαν μολυνθεί με τον T-Virus.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix αναφέρει:

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά την ανακάλυψη του T-virus, ένα νέο ξέσπασμα αποκαλύπτει τα πιο σκοτεινά μυστικά της Umbrella Corporation. 

Τέλος, ακόμη δεν έγινε γνωστό το πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά Resident Evil στο Netflix.