Αυτοί είναι οι ηθοποιοί της live-action Resident Evil σειράς του Netflix (ΦΩΤΟ)

Αποκαλύφθηκε το cast της σειράς
11 Ιουνίου 2021 20:18
Αυτοί είναι οι ηθοποιοί της live-action Resident Evil σειράς του Netflix (ΦΩΤΟ)

Το Netflix έσπασε επιτέλους τη σιωπή του όσον αφορά την 2η σειρά που ετοιμάζει για το Resident Evil. Έτσι, εκτός από το Resident Evil: Infinite Darkness, οι fans του franchise θα δείτε ακόμη ένα σόου στο Netflix και πλέον ξέρουμε όλο το cast.

Κατά τη διάρκεια του Netflix Geeked Week, η υπηρεσία αποκάλυψε τους ηθοποιούς που θα πλαισιώνουν το σόου, με τον Lance Reddick του John Wick, να υποδύεται τον Albert Wesker. Επίσης, πλάι του θα βρίσκονται και οι Ella Balinska (Charlie's Angels), Tamara Smart (Artemis Fowl), Siena Agudong (Upside Down Magic), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina) και Paola Nunez (Bad Boys for Life).

Δείτε τη φωτογραφία των ηθοποιών παρακάτω:

Η σειρά είχε ανακοινωθεί πέρυσι τον Αύγουστο και πρόκειται να πει μια ολοκαίνουργια ιστορία μέσα από δύο διαφορετικά timelines. Η πλοκή θέλει την Jade και Billie Wesker, τις κόρες του Albert να ζουν στη Νέα Raccoon City, όπου και βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο. Το 2ο timeline, ωστόσο, λαμβάνει χώρα 16 χρόνια μετά από αυτά τα γεγονότα, όπου στην Γη έχουν μείνει μόλις 15 εκατομμύρια άνθρωποι, αφού οι περισσότεροι είχαν μολυνθεί με τον T-Virus.

Το συγκεκριμένο σόου δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα, οπότε για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.