Raised by Wolves Season 2: Πρώτη ματιά στην επική sci-fi σειρά του Ridley Scott (BINTEO)

Μάθαμε και πότε θα κάνει πρεμιέρα
04 Δεκεμβρίου 2021 13:35
Raised by Wolves Season 2: Πρώτη ματιά στην επική sci-fi σειρά του Ridley Scott (BINTEO)

Το HBO Max μόλις μας έδωσε μια πρώτη ματιά από την επερχόμενη 2η σεζόν της sci-fi σειράς “Raised by Wolves”, που έρχεται για άλλη μια φορά με εξωτερικό παραγωγό τον Ridley Scott. Μάλιστα, εκτός από το εν λόγω teaser, μάθαμε και πότε θα κάνει πρεμιέρα και όπως όλα δείχνουν, δε χρειάζεται να περιμένετε πολύ, καθώς είναι κοντά.

Στο νέο κεφάλαιο του Raised by Wolves, η Amanda Collin (Mother) και ο Abubakar Salim (Father), μαζί με τα παιδιά, εντάσσονται σε μια νεοσύστατη αποικία στη μυστηριώδη τροπική ζώνη του Kepler 22b. Καθώς βρίσκονται σε αυτή την παράξενη νέα κοινωνία, θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα, αφού το «φυσικό παιδί» της μητέρας απειλεί να εξαφανίσει ό,τι απέμεινε από την ανθρωπότητα.

Το φινάλε της πρώτης σεζόν άφησε πολλά cliffhangers και αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία θα απαντηθούν κατά πάσα πιθανότητα στο νέο κεφάλαιο. Άλλωστε ο Aaron Guzikowski, συν δημιουργός με τον Ridley Scott, είχε πει πως υπάρχουν πλάνα για 5 με 6 σεζόν.

Raised By Wolves: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν της επικής sci-fi σειράς του Ridley Scott

Η 2η σεζόν του Raised by Wolves θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου. Δείτε το teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.