Αποκαλύπτεται ο τηλεοπτικός Jack Reacher στο Amazon Prime και δεν παίζει ο Tom Cruise (ΒΙΝΤΕΟ)

O Alan Ritchson από το TITANS πλέον στον ρόλο του πράκτορα
02 Δεκεμβρίου 2021 23:28
Αποκαλύπτεται ο τηλεοπτικός Jack Reacher στο Amazon Prime και δεν παίζει ο Tom Cruise (ΒΙΝΤΕΟ)

To Amazon Prime Video έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του "Reacher" που αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του "Jack Reacher" από τα ομώνυμα διάσημα βιβλία του Lee Child.

Ωστόσο, εδώ δεν παίζει ο Tom Cruise που τον υποδύθηκε για δύο ταινίες, αλλά ο Alan Ritchson από το DC TITANS, παίζει τον σκληροτράχηλο πράκτορα που καλύτερα να μην τα βάλει κανείς μαζί του. Το trailer που θα δείτε παρακάτω δίνει μια καλή γεύση από το τι να περιμένει κανείς από την Ritchson βερσιόν του χαρακτήρα: ξύλο, badass ατάκες και πολύ τσαμπουκά.

Αν και πολύ πιο ανάλαφρη σε ύφος από το κινηματογραφικό του αδερφάκι, το σόου Reacher δεν χαρίζει σε ταλέντο πίσω από τις κάμερες και συναντάμε τον υποψήδιο με Emmy, Nick Santora ως σεναριογράφο και showrunner. O Santora είναι γνωστός από το πέρασμα του στο άκρως επιτυχημένο Prison Break. 

Παίζουν επίσης οι: Malcolm GoodwinWilla FitzgeraldChris WebsterHugh ThompsonMaria StenHarvey GuillénKristin KreukCurrie GrahamMarc BendavidWillie C. CarpenterMaxwell Jenkins, and Bruce McGill. 

To Reacher θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Φεβρουαρίου 2022 στο Amazon Prime Video.