Το La Casa De Papel δεν τελειώνει! Γεγονός η νέα σειρά με τον Berlin πρωταγωνιστή (ΦΩΤΟ)

Το Netflix ανακοίνωσε την πρώτη spinoff σειρά της "Τέλειας Ληστείας"
01 Δεκεμβρίου 2021 16:50
Το La Casa De Papel δεν τελειώνει! Γεγονός η νέα σειρά με τον Berlin πρωταγωνιστή (ΦΩΤΟ)

Στο πίσω μέρος του μυαλού σας οι περισσότεροι είχατε σκεφτεί το ενδεχόμενο του να μην τελειώσει έτσι απλά το La Casa De Papel. Το franchise είναι τεράστιο, τα έσοδα με το τσουβάλι και η fans εκατομμύρια. Δύσκολα να το άφηνε χωρίς να το στραγγίξει το Netflix πρώτα. 

Έτσι λοιπόν θα γίνει καθώς ο streaming κολοσσός, 48 πριν κάνει πρεμιέρα το τελευταίο μέρος του φινάλε της "Τέλειας Ληστείας" ανακοίνωσε την πρώτη της spinoff σειρά.

Υποδεχτείτε το Berlin: A New Series

Κανένας άλλος χαρακτήρας του La Casa De Papel δεν έγινε τόσο δημοφιλής κι ας έμεινε ζωντανός για δυο σεζόν. Ο Μπερλίν ή Αντρές ντε Φονογιόσα του Pedro Alonso (Πέδρο Αλόνσο), θα πρωταγωνιστήσει στην δική του σειρά με τίτλο "Berlin: A New Series" η οποία θα κάνει πρεμιέρα το 2023 αποκλειστικά στο Netflix

Που και πότε θα διαδραματίζεται όταν...

Όσοι είστε εδώ έχετε παρακολουθήσει το La Casa De Papel επομένως θα αναρωτιέστε πως γίνεται να υπάρξει ολόκληρη σειρά με τον "Βερολίνο". Παρά τον θάνατό του στο φινάλε της 2ης σεζόν, οι συντελεστές βρήκαν τρόπο να τον "αναστήσουν" μέσω flashbacks. Έτσι πλέον καταφέρνει το πνεύμα του να ζει μέχρι και τώρα στη σειρά, καθώς είναι ο εμπνευστής και μέγας ενορχηστρωτής της "Τέλειας Ληστείας", παρά το ότι συενργάστηκε και μοιράστηκε το όραμά του με τον αδερφό του τον "Καθηγητή" του Αλβάρο Μόρτε και τον "Παλέρμο" του Ροντρίγκο ντε λα Σέρνα

Το Netflix δεν διευκρίνησε ακόμα εάν πρόκειται για prequel σειρά ή κάποια άλλη πληροφορία για το επερχόμενο spinoff. 

Τα τελευταία πέντε επεισόδια του φινάλε του La Casa De Papel θα γίνουν διαθέσιμα την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στο Netflix.