Archive 81: Πρώτα στιγμιότυπα από την σειρά τρόμου του Netflix που λυγίζει τον χρόνο

Θα κάνει πρεμιέρα το 2022 και υπόσχεται να σας καθηλώσει
01 Δεκεμβρίου 2021 14:43
Archive 81: Πρώτα στιγμιότυπα από την σειρά τρόμου του Netflix που λυγίζει τον χρόνο

Το Netflix χωρίς αμφιβολία επενδύει συνέχεια σε νέο “horror” περιεχόμενο και αυτή τη φορά έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις πρώτες εικόνες από το “Archive 81”. Πρόκειται για το νέο time-bending horror σόου της υπηρεσίας που θέλει να σας καθηλώσει από την επόμενη χρονιά.

Η σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Το Archive 81 ακολουθεί τον Dan Turner, ο οποίος αναλαμβάνει μια δουλειά για να αποκαταστήσει μια συλλογή από κατεστραμμένες βιντεοκασέτες από το 1994. Όλα αυτά για να αναδημιουργήσει το έργο της Melody Pendras, που εμπλέκεται στην έρευνά της για μια επικίνδυνη αίρεση σε μια πολυκατοικία στο Visser. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται σε δύο timelines, ο Dan θα βρει τον εαυτό του εμμονικό και θα ανακαλύψει τι πραγματικά έχει συμβεί στην Melody. Όταν αυτοί οι δύο χαρακτήρες αποκτήσουν μια μυστηριώδη σχέση, αυτός πείθεται ότι μπορεί να τη σώσει από ένα τραγικό γεγονός που της είχε συμβεί πριν 25 χρόνια.

Οι πρώτες εικόνες:

Με τις εικόνες να έχουν κυκλοφορήσει ήδη και τη σειρά να αναμένεται στις 14 Ιανουαρίου, σύντομα θα έχουμε και κάποιο teaser ή ακόμη και το επίσημο trailer από το Netflix. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.