Ozark: Season 4 | Το νέο teaser είναι λες και το σκηνοθέτησε ο Christopher Nolan

Αν και δε δείχνει τίποτα…
18 Νοεμβρίου 2021 08:19
Ozark: Season 4 | Το νέο teaser είναι λες και το σκηνοθέτησε ο Christopher Nolan

Το Ozark είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο ποιοτικές τηλεοπτικές σειρές του Netflix, που ξεκίνησε το 2017 και πρόκειται να ολοκληρωθεί του χρόνου, με την 4η σεζόν. Η τελευταία σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη των 14 επεισοδίων συνολικά, επτά για κάθε μέρος, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου 2022.

Τώρα, το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα teaser από το νέο κεφάλαιο, το οποίο όμως δεν δείχνει κανένα καινούργιο πλάνο. Αντ’ αυτού, μας πηγαίνει από το τέλος της 3ης σεζόν, στην αρχή του σόου, με γρήγορα -ανάποδα- πλάνα, λες και βλέπουμε ταινία του Christopher Nolan. Φυσικά και αυτό το έκανε η υπηρεσία για να αποφύγει τα spoilers.

Ως νέα μέλοι του κυρίως cast θα συναντήσουμε επίσης τους Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, Damian Young και τον Felix Solis, που έκανε τη ζωή δύσκολη για τον Marty στο ρόλο του Omar Navarro. Οι Bruno Bichir (Narcos), CC Castillo (Outer Banks, True Detective), Veronica Falcon (Queen of the South) Ali Stroker (Glee Project) και Katrina Lenk.

Ozark Season 4: Νέο teaser μέσα στα...αίματα

Η σεζόν 4 του Ozark κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου 2022. Πάρτε λοιπόν μια γεύση από τα παλιά στον player που ακολουθεί.