The Witcher: O Henry Cavill δείχνει αφοσιωμένος ως Geralt και θα το πάει μέχρι τέλους

Και να γίνουν όλα βάσει σχεδίου
15 Νοεμβρίου 2021 08:45
The Witcher: O Henry Cavill δείχνει αφοσιωμένος ως Geralt και θα το πάει μέχρι τέλους

Αυτόν τον καιρό περιμένουμε τη 2η σεζόν του The Witcher που κουβαλάει στις πλάτες της μπόλικο hype αφού θα προβληθεί δύο χρόνια ακριβώς μετά την παρθενική του σεζόν. Η δημοφιλία του σόου του Netflix είναι μόνο ανοδική και έχει αποκτήσει ήδη τη δική της αφοσιωμένη fanbase. 

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο τηλεοπτικός Geralt of Rivia δηλαδη ο Henry Cavill, ο οποίος σε νέα του συνέντευξη αποκάλυψε πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον ρόλο του και πως θέλει να το πάει μέχρι τέλους, υπό μία προϋπόθεση. 

O Cavill ως Geralt για 7 σεζόν

Βλέπετε το πλάνο της showrunner της σειράς, Lauren Hissrich, θέλει να ολοκληρώνεται σε 7 σεζόν και ο Cavill υποστηρίζει αυτό το όραμα αποκαλύπτοντας στο THR: 

Σίγουρα είμαι αφοσιωμένος. Για όσο μπορούμε να διηγούμαστε φοβερές ιστορίες που θα τιμούν την δουλειά του συγγραφέα Andrzej Sapkowski. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 38χρονος αστέρας μιλάει με εγκωμιαστικά λόγια για τον δημιουργό του σύμπαντος, καθώς ουκ ολίγες φορές έχει αποδείξει εμπράκτως πόσο "geek" και πόσο μεγάλος fan των βιβλίων είναι. 

Πρόσφατα, κατάφερε να μεγαλώσει το κασέ του και να αυξήσει σημαντικά τις απολαβές του από το The Witcher. 

Η 2η σεζόν του The Witcher αναμένεται στις 17 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.