Daredevil: Ακούγεται πώς επιστρέφει με reboot στο MCU αλλά τι πραγματικά συμβαίνει;

Οι δηλώσεις του σεναριογράφου της Marvel, David Hayter που συζητήθηκαν
12 Νοεμβρίου 2021 08:38
Daredevil: Ακούγεται πώς επιστρέφει με reboot στο MCU αλλά τι πραγματικά συμβαίνει;

Υπάρχουν τόσοι πολλοί ψίθυροι και φήμες για την ενδεχόμενη επιστροφή του Daredevil στο MCU, που πλέον στους fans της Marvel το ζήτημα φαντάζει απλώς ζήτημα χρόνου για το πότε θα ακουστεί από επίσημα χείλη. Ειδικά με τα όσα ακούγονται για ενδεχόμενη εμφάνιση του Charlie Cox στο άκρως αναμενόμενο Spider-Man: No Way Home

Αυτή η δήλωση έγινε από τον σεναριογράφο των X-Men, David Hayter, ο οποίος μιλώντας στο MCM London Comic-Con αναφέρθηκε ευθέως στο ενδεχόμενο με τη φράση "φτιάχνουν reboot του Daredevil" χωρίς όμως να διευκρινίζεται εάν το reboot είναι ταινία ή σειρά. Για όσους δε γνωρίζουν είναι ο σεναριογράφος των X-Men (2000), X2: X-Men United και Watchmen του Zack Snyder, ενώ αποτελεί και έναν από τους πιο γνωστούς voice actors βιντεοπαιχνιδιών έχοντας δανείσει τη φωνή του στον Solid Snake της σειράς Metal Gear Solid

Αυτά είναι τα όσα δήλωσε:

Ξέρετε, φτιάχνουν ένα reboot του Daredevil και ήταν ανέκαθεν ένας πολύ σημαντικός χαρακτήρας για μένα και λάτρεψα τον τρόπο με τον οποίο τον μετέφεραν. Αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που θα ήθελα να μεταφέρω από τα comics του Frank Miller που σημαίνουν πολλά για μένα. 

Ανακάλεσε μόλις έγινε trending ο Daredevil

Ο Hayter βλέποντας πως το Daredevil και ο Charlie Cox γινόντουσαν trending στο Twitter βγήκε να ξεκαθαρίσει τις δηλώσεις του -ή να τις ανακαλέσει ανάλογα πως το βλέπετε- λέγοντας τα εξής: 

"Όχι δεν επιβεβαίωσα ποτέ κάποιο reboot του Daredevil. Λανθασμένα νόμιζα ότι το διάβασα στα γνωστά περιοδικά πως συνέβαινε και θα ήθελα να γίνει κάποια μέρα. (Και ναι προφανώς θα ήθελα να το γράψω). Ωστόσο δεν έχω κάποιες insider πληροφορίες. 

Δεν αποκλείεται να του ξέφυγε η πληροφορία αλλά όπως και να έχει το θέμα της επιστροφής του Charlie Cox στο MCU έχει συζητηθεί στο παρελθόν, με τον ίδιο να αναφέρει πως ίσως δούμε μια ελαφρώς διαφορετική του βερσιόν.

Πρόσφατα έκαναν τον κύκλο των social media φωτογραφίες που υποτίθεται πως διέρρευσαν από το Spider-Man: No Way Home και απεικονίζουν τον Charlie Cox να κάθεται σε ένα τραπέζι μαζί με τους Peter Parker, Aunt May και Happy, σε μια σκηνή που o Tom Holland έχει κάνει ήδη tease. 

Ίσως το ερώτημα αυτό να λυθεί με την πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home στις 17 Δεκεμβρίου.