Spider-Man: No Way Home: Ο Tom Holland κάνει tease για χαρακτήρα-μυστήριο και μάλλον το μυριστήκατε

Χμμμ ποιος να είναι; Ποιος να είναι;
25 Οκτωβρίου 2021 21:28
Spider-Man: No Way Home: Ο Tom Holland κάνει tease για χαρακτήρα-μυστήριο και μάλλον το μυριστήκατε

Φουντώνουν οι εικασίες για το ποιος ακόμα χαρακτήρας θα εμφανιστεί στο άκρως αναμενόμενο Spider-Man: No Way Home. Τώρα ο Tom Holland έρχεται να βάλει φωτιά στις θεωρίες των fans και ειδικά αυτών που το μυρίστηκαν από το πρώτο trailer της ταινίας, το οποίο έσπασε και το ρεκόρ προβολών του Avengers: Endgame

Σε νέα του συνέντευξη στο Empire ο Peter Parker του MCU αποκαλύπτει πως γύρισε στο "No Way Home" την πιο "cool" σκηνή του που γύρισε ποτέ. 

Parker, Aunt May, Happy Hogan και ποιος άλλος;

Μιλώντας στο Empire είπε πως η εν λόγω σκηνή περιλαμβάνει τον ίδιο (Peter Parker), τη θεία May της Marisa Tomei, τον Happy Hogan του Jon Favreau και έναν ακόμη χαρακτήρια-μυστήριο που δεν κατονομάζει. Το στοιχείο που σηκώνει περισσότερα φρύδια είναι πως αυτή η τετράδα μιλάει σχετικά με το "πώς είναι να είσαι σούπερήρωας":

Είναι τέσσερα άτομα που κάθονται σε ένα τραπέζι, έχουν μια συζήτηση για το πως είναι να είσαι υπερήρωας και ήταν απίθανο. 

Τις προάλλες βλέπαμε τη σκηνή εγώ και ο αδερφός μου και τα σαγόνια μας έπεσαν πάλι στο πάτωμα.

Λέτε να είναι κάποιος από τους άλλους δύο Spider-Man, δηλαδή ένας εκ των Tobey Maguire ή Andrew Garfield που θα κάνουν την εμφάνισή τους; Ή μήπως ο Matt Murdock/Daredevil του Charlie Cox, για τον οποίο ακούσαμε ότι θα τον δούμε ως συμπρωταγωνιστή του Holland στο Spider-Man 4;

Θα το μάθουμε στις 17 Δεκεμβρίου όταν το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες.