Φήμη: Στο Spider-Man 4 θα παίξει ο Daredevil του Charlie Cox

Όλα όσα δήλωσε ο ηθοποιός για την επιστροφή του "Devil of Hell's Kitchen"
23 Οκτωβρίου 2021 13:21
Φήμη: Στο Spider-Man 4 θα παίξει ο Daredevil του Charlie Cox

Με το hype για το Spider-Man: No Way Home να ξεπερνά κάθε προηγούμενο η Marvel Studios συνεχίζει να απορρίπτει κάθε εικασία -και δεδομένα- για το ότι θα εμφανιστούν διάφοροι Spider-Men λόγω του Multiverse. Κάποιοι το θεωρούν και ως το χειρότερο μυστικό που δεν κράτησε ποτέ η Marvel. Έχουν ακουστεί τόσα πολλά για την τρίτη ταινία με τον Tom Holland ακόμη και το ότι θα συμμετέχει ο Charlie Cox ως Daredevil. Ναι, από την ομώνυμη σειρά της Marvel TV για το Netflix. 

Τώρα μια νέα φήμη από το GiantFreakingRobot -που φέρει καλό ρεκόρ μάλιστα- έρχεται στην επιφάνεια και αναφέρει πως στο Spider-Man 4 της Sony Pictures θα συμπρωταγωνιστεί ο Charlie Cox ως Daredevil μαζί με τον Peter Parker του Tom Holland. Το ίδιο site ωστόσο, δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις εικασίες για το εάν ο Cox θα συμμετέχει στο "No Way Home" όπως κυκλοφορεί εδώ και καιρό στα social media. 

Δηλώσεις Charlie Cox για επιστροφή Daredevil

Ο βρετανός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο SiriusXM μίλησε για μια πιθανή επιστροφή του στο σύμπαν της Marvel και στο ρόλο του Matt Murdock. Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως ξεκίνησε να μιλάει για το πώς αυτοί οι χαρακτήρες συνεχώς αλλάζουν και μεταμορφώνονται στον κόσμο των comics, πριν αναφερθεί στο ότι εάν κάνει το comeback τότε θα δούμε έναν άλλον Daredevil. 

"Αυτό που συμβαίνει συνήθως στα comics είναι ένας σεναριογράφος και ένας σκιτσογράφος κάθονται και το φτιάχνουν. Και θα κάνουν 10-20 τεύχοι; Δε ξέρω ποιος είναι ο στάνταρ αριθμός. Και μετά υπάρχει αυτό το reimagining και κάποιες φορές η ιστορία συνεχίζεται, άλλες ξεκινάει από την αρχή, άλλες φορές πάει πίσω στο χρόνο και κάνουν συνεχώς διαφορετικά πράγματα επαναπροσδιορίζοντας τον ίδιο χαρακτήρα."

Επομένως, εάν υπήρχε μια ευκαιρία για εμένα να επιστρέψω ως Daredevil, όπως και να έμοιαζε αυτή, φαντάζομαι πως θα βλέπαμε έναν επαναπροσδιορισμό του χαρακτήρα και της σειράς. Εάν φυσικά επέλεγαν εμένα να το κάνω, θα υπήρχαν κάποια στοιχεία που θα παραέμεναν ίδια. 

Με τις πιθανότητες που ανοίγει το Multiverse πλέον όλα είναι πιθανά.