Η Αποκάλυψη ξεκίνησε και σπέρνει πανικό στο τελικό trailer του “Hellbound”

"Θα ήθελα να σας καλωσορίσω όλους στον νέο κόσμο."
08 Νοεμβρίου 2021 11:08
Η Αποκάλυψη ξεκίνησε και σπέρνει πανικό στο τελικό trailer του “Hellbound”

Το Netflix διέθεσε το τελικό trailer για το νέο κορεάτικο σόου του, το Hellbound, που αναμένεται να φτάσει στις οθόνες σας και να φέρει πανικό προς τα τέλη του Νοεμβρίου. Το νέο βίντεο μάς υπενθυμίζει για άλλη μια φορά ότι θα γίνει ο κακός χαμός με την Αποκάλυψη που πλέον έχει φτάσει, τους ανθρώπους να έχουν τρελαθεί και να μην έφταναν αυτά, έχουν να αντιμετωπίσουν και τα τέρατα.

Αξίζει να αναφερθεί πως σκηνοθέτης του Hellbound είναι ο Sang-ho Yeon, σκηνοθέτης του “Train to Busan” και μαζί με το Netflix θέλουν να φέρουν το επόμενο μεγάλο ‘hit’ της υπηρεσίας.

Η πλοκή σύμφωνα με το Netflix:

Απόκοσμα όντα καταδικάζουν με αίμα, στέλνοντας ανθρώπους στην κόλαση, προκαλώντας έτσι την άνοδο μιας θρησκευτικής ομάδας που βασίζεται στην ιδέα της θεϊκής δικαιοσύνης.

Μεταξύ άλλων στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Yoo Ah-in, Kim Hyun-joo και Park Jeong-min. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι το Hellbound θα αποτελείται από έξι επεισόδια, ενώ δεν ξέρουμε αν το Netflix θα το συνεχίσει με νέες σεζόν. Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται το Netflix και το Lezhin Studio.

Hellbound: Θα είναι αυτή η επόμενη κορεατική σειρά-φρενίτιδα του Netflix; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hellbound έρχεται στις 19 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.