Πρώτη χορταστική ματιά από τη live action σειρά του Cowboy Bebop του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Νοέμβριο η μεγάλη πρεμιέρα
19 Οκτωβρίου 2021 15:24
Πρώτη χορταστική ματιά από τη live action σειρά του Cowboy Bebop του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε πριν λίγα λεπτά το επίσημο teaser trailer από την επερχόμενη live-action σειρά του “Cowboy Bebop”, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο. Οι τρεις bounty hunters aka “cowboys” έρχονται με φορά σε ένα sci-fi western σκηνικό με μπόλικη δράση.

Ο John Cho θα μπει στο ρόλο ενός διαστημικού καουμπόι, του οποίου το ζοφερό παρελθόν επανέρχεται στην επιφάνεια και τον βάζει στο στόχαστρο της πιο θανατηφόρας εγκληματικής οργάνωσης ονόματι, Syndicate.

Φυσικά το νέο βίντεο μας δίνει και μια χορταστική ματιά στο βασικό τρίο των John Cho, Mustafa Shakir και Daniella Pineda που μεταμορφώθηκε στους Spike Spiegel, Jet Black και Faye Valentine αντίστοιχα. Οι τρεις τους φτιάχνουν μια δυναμική, καυστική ομάδα έτοιμη να κυνηγήσει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του ηλιακού συστήματος – για το κατάλληλο τίμημα. Παρόλο όμως που καταφέρνουν να ξεφύγουν από τόσες πολλές αναποδιές, το παρελθόν τους τούς δημιουργεί προβλήματα.

Το Cowboy Bebop (Καουμπόηδες του Διαστήματος) θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου μόνο στο Netflix. Δείτε το επίσημο teaser παρακάτω.