Το trailer για την 5η σεζόν του Big Mouth έφτασε!

Καθώς και η νέα αφίσα της σειράς
16 Οκτωβρίου 2021 18:40
Το trailer για την 5η σεζόν του Big Mouth έφτασε!

Ένα από τα πιο επιτυχημένα σόου κινουμένων σχεδίων του Netflix επιστρέφει και φυσικά αναφερόμαστε στο Big Mouth του οποίου η 5η σεζόν είναι μόλις λίγες μέρες μακριά μας. Έτσι, η streaming υπηρεσία δημοσίευσε το ολοκαίνουργιο trailer, καθώς και μία αφίσα από το animated σόου.

Η σύνοψη της 5ης σεζόν σύμφωνα με το Netflix:

Εξομολογήσεις, ξεσπάσματα και κακές φήμες κυκλοφορούν καθώς πασχαλίτσες της αγάπης και σκουλήκια μίσους τρυπώνουν στις καρδιές των παιδιών του Γυμνασίου Μπρίτζτον.

Ξεκινώντας με το “No Nut November” και φτάνοντας μέχρι την Πρωτοχρονιά, η 5η σεζόν του Big Mouth έχει ως θεματολογία το Love & Hate και εισάγει τα lovebugs, καθώς και τα σκουλίκια μίσους, κάποια άμορφα πλάσματα που μπορούν να αλλάξουν δύο μορφές, όπως οι κάμπιες σε πεταλούδες.

Στη νέα σεζόν, θα κάνουν την εμφάνισή τους ως guest star οι Kristen Schall ως Bernie, Kumail Nanjiani, Chloe Fineman ως Leah, Jemaine Clement ως Simon Sex και Adam Scott ως Mr. Keating. Φυσικά, όμως, επιστρέφουν στους ρόλους τους και οι Ali Wong, Chelsea Peretti, Kristen Wiig, Nathan Fillion, Zach Galifianakis και Zachary Quinto.

Η πέμπτη σεζόν του Big Mouth θα είναι διαθέσιμη από τις 5 Νοεμβρίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.