Η αλήθεια του Ridley Scott - Η νέα σειρά του Alien δε θα είναι τόσο καλή όσο οι ταινίες

Ο δημιουργός των Alien μιλάει για την επερχόμενη σειρά του FX και του Noah Hawley
14 Οκτωβρίου 2021 09:17
Η αλήθεια του Ridley Scott - Η νέα σειρά του Alien δε θα είναι τόσο καλή όσο οι ταινίες

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι το FX ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά για το Alien, με δημιουργό τον Noah Hawley των Fargo και Legion, που μάλλον θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023.

Παρόλο που ο Ridley Scott επέστρεψε στο σύμπαν με το Prometheus το 2012 και με το Alien: Covenant το 2017, στη σειρά του FX θα βρίσκεται μόνο ως παραγωγός. Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, ο Hawley, έκανε ουσιαστικά reboot την ταινία του Fargo, την έφερε στη μικρή οθόνη και γνώρισε μάλιστα μεγάλη επιτυχία.

Τώρα, μέσα από μία συνέντευξή του στο Independent, ο Ridley Scott μίλησε για διάφορα project που έχει δουλέψει, ενώ φυσικά η συζήτηση στράφηκε και στο νέο Alien, που θα λαμβάνει χώρα στη Γη. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, δεν μίλησε με κολακευτικά ή δήθεν σχόλια αλλά μάλλον είπε την αλήθεια ευθέως, παρόλο που βρίσκεται στην παραγωγή της σειράς.

Όπου κι αν πάνε, ό,τι κι αν κάνουν, δε θα είναι ποτέ τόσο καλό όσο το πρώτο (Alien). Αυτό έχω να πω μόνο.

Χωρίς να κάνει άλλο σχόλιο, ο Scott, μίλησε στη συνέχεια για τις streaming υπηρεσίες, αλλά και το σινεμά και υποστηρίζει ότι ο κινηματογράφος δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ, παρόλο που βλέπει ότι μερικές ταινίες «δουλεύουν» στις streaming υπηρεσίες.

Μία ταινία είναι πολύ πιο δυνατή στον κινηματογράφο. Δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε εμείς.

Τι κι αν ο Ridley Scott είναι πλέον 83 ετών, ο διάσημος σκηνοθέτης και δημιουργός των Alien, ετοίμασε ήδη δύο ταινίες για φέτος, το House of Gucci με πρωταγωνίστρια την Lady Gaga, ενώ αυτόν τον μήνα κυκλοφορεί στα σινεμά, το The Last Duel.

Για το που θα μας μεταφέρει η σειρά και η νέα ιστορία της Alien σειράς θα μάθουμε μελλοντικά όταν κυκλοφορήσει. Εσείς συμφωνείτε με τον Ridley Scott; Πείτε μας στα σχόλια.