Έρχεται ανακοίνωση από τον David Fincher και το Netflix – Επιστρέφει το Mindhunter;

Σήμερα η αποκάλυψη…
13 Οκτωβρίου 2021 13:47
Έρχεται ανακοίνωση από τον David Fincher και το Netflix – Επιστρέφει το Mindhunter;

Το Netflix μέσα από ανακοίνωσή του εχθές το βράδυ αποκάλυψε ότι σήμερα, 13 Οκτωβρίου, θα αποκαλυφθεί κάτι πολύ σπέσιαλ από εκείνο και τον διάσημο σκηνοθέτη, David Fincher. Φυσικά μετά από αυτήν την ανακοίνωση πολλοί fans του δημιουργού αναρωτιούνται αν πρόκειται να δουν την πολυπόθητη επιστροφή του Mindhunter ή κάτι άλλο.

Ο σκηνοθέτης των “Seven”, “Zodiac”, “Gone Girl” και “Mank” έχει υπογράψει ένα μεγάλο τετραετές συμβόλαιο με το Netflix, ενώ ήδη ετοιμάζει και την επόμενη ταινία του, το “The Killer” που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε post-production με πρωταγωνιστές τους Michael Fassbender και Tilda Swinton.

Ωστόσο, αυτή η σπέσιαλ ανακοίνωση μπορεί όντως να αφορά την 3η σεζόν του Mindhunter, αφού πρόσφατα μάθαμε ότι υπάρχει ένα «φως στο τούνελ», με τον streaming γίγαντα και τον Fincher να βρίσκονται σε συζητήσεις. Τα τελευταία νέα για το Mindhunter ήταν δυσάρεστα καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ έμοιαζε να μην υπάρχει μέλλον για το αστυνομικό noir θρίλερ σόου μετά τη 2η σεζόν, παρά τις διθυραμβικές κριτικές και το γεγονός πως αποτελεί ένα από τα διαμάντια της υπηρεσίας. Με τη σειρά στον πάγο ήταν πλέον λίγες οι ελπίδες να ανανεωθεί. Ο σκηνοθέτης του, David Fincher, μάλιστα είχε αναφέρει πως κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει σε αυτό.

Φαίνεται να υπάρχει πλέον φως στο τούνελ, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι η επιστροφή του Mindhunter θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, μιας και η σημερινή ανακοίνωση μπορεί να αφορά κάτι εντελώς διαφορετικό. Για περισσότερα σχετικά με την σπέσιαλ ανακοίνωση, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.