Chucky: Η Κούκλα του Σατανά επιστρέφει και φέρνει τον εφιάλτη αυτό το Halloween (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Οκτώβριο η πρεμιέρα μέσα από το Syfy
04 Οκτωβρίου 2021 11:18
Chucky: Η Κούκλα του Σατανά επιστρέφει και φέρνει τον εφιάλτη αυτό το Halloween (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Syfy κυκλοφόρησε το 2ο επίσημο trailer από το “Chucky”, την τηλεοπτική σειρά της “Κούκλας του Σατανά”, που επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από χρόνια απουσίας. Οι δημιουργοί του σόου υπόσχονται να φέρουν και πάλι μια μοντέρνα εκδοχή της κούκλας, αλλά με έντονο άρωμα από τα παλιά.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το Chucky βρίσκεται στα σκαριά από το 2019 από τον Don Manchini, μετά δηλαδή από το όχι και τόσο καλό Child’s Play, με δέκα επεισόδια στο σύνολο και παραγωγούς τους David Kirschner, Nick Antosca, Alex Hedlund και Harley Peyton. Μάίστα, τη φωνή στον Ckucky τη δανείζει ο για άλλη μια φορά ο Brad Dourif.

Πώς θα συνδέεται όμως με το υπόλοιπο σύμπαν;

Η σειρά θα αποτελέσει και sequel του "Cult of Chucky" του 2017 και prequel στην φημολογούμενη υπό ανάπτυξη 8η ταινία. Ουσιαστικά, με το σόου γίνεται μια στροφή στις ρίζες του franchise και συγκεκριμένα στο ύφος του "H Κούκλα του Σατανά 2", ενώ θα εστιάσει και σε νεαρότερης ηλικίας χαρακτήρες.

Μάλιστα, θέλησαν να φτιάξουν το νέο "Chucky" όσο πιο κοντά γινόταν στο στιλ της sequel ταινίας του 1990. Στο cast συναντάμε τους: Jennifer Tilly ως Tiffany, μαζί με τους Fiona Dourif ως Nica Pierce, Alex Vincent ως Andy Barclay, Christine Elise ως Kyle και ο Devon Sawa σε άγνωστο ρόλο.

To Chucky θα κάνει πρεμιέρα στο USA και το Syfy στις 12 Οκτωβρίου 2021. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.