Squid Game: Όλοι όσοι το είδαν καλούν αυτόν τον αριθμό αλλά τώρα παρενοχλούν τον ιδιοκτήτη του

Ένα απίθανο πρόβλημα γεννήθηκε από τους θεατές του νέου σόου του Netflix
28 Σεπτεμβρίου 2021 21:36
Squid Game: Όλοι όσοι το είδαν καλούν αυτόν τον αριθμό αλλά τώρα παρενοχλούν τον ιδιοκτήτη του

Το Squid Game, η νέα νοτιοκορεάτικη παραγωγή του Netflix αποτελεί τη Νο1 σειρά παγκοσμίως στην υπηρεσία -φυσικά και στην Ελλάδα- που σαρώνει και δικαίως. Όσοι την έχετε παρακολουθήσει θα παρατηρήσατε στο πρώτο επεισόδιο πως υπάρχει ένας τηλεφωνικός αριθμός που δίνεται από έναν μυστήριο άνδρα στους υποψήφιους διαγωνιζόμενους. Αυτό που δεν γνώριζαν και δεν προέβλεψαν οι δημιουργοί της σειράς, είναι πως αυτός ο αριθμός ανήκει σε ιδιώτη. 

Oπως οι παίκτες το καλούν εντός της σειράς, έτσι και οι θεατές αποφάσισαν να το καλέσουν με την ελπίδα να μάθουν κάτι παραπάνω για τον κόσμο του "Squid Game". 

Το αποτέλεσμα, όπως μεταδίδει το Money Today σε μετάφραση του Koreaboo, είναι να πραγματοποιούν κάθε τρεις και λίγο φάρσες ενοχλώντας την αφάνταστα από την ημέρα που προβλήθηκε η σειρά στο Netflix. 

Ο ανώνυμος κάτοχος του αριθμού αυτού ανέφερε σε δήλωσή του: 

Λαμβάνω συνεχώς κλήσεις και μηνύματα χωρίς τελειωμό, 24/7, κάτι που με φτάνει στο σημείο να μη μπορώ να συνεχίσω με τη ζωή μου. Αυτός είναι ο αριθμός που χρησιμοποιουν εδώ και πάνω από 10 χρόνια και βρίσκομαι επίσης προ εκπλήξεως. 

Περίπου 4.000 κλήσεις την ημέρα δέχομαι. Δεν το είχα καταλάβει μιας και δεν είχα πιάσει τη σειρά. Κάποιος που με έκανε φάρσα μου είπε πως ο αριθμός μου εμφανίζεται στη σειρά

Squid Game Official Trailer

Τελικά η παραγωγή επικοινώνησε μαζί της και της πρόσφεραν κάποια χρήματα για να λυθεί το πρόβλημα, την πρώτη να της δώσουν περίπου 1 εκ. κορεατικά γουάν ($847) και 5 εκ. κορεατικά γουόν ($4,240). Εκείνη δε δέχτηκε και η παραγωγή αναγκάστηκε να της πει απλώς "να αλλάξει αριθμό" καθώς αυτή είναι η μόνη λύση στην τρέχουσα κατάσταση. 

Η παραγωγή του Netflix και του Squid Game δήλωσε:

Δεν μπορούν να κάνουμε κάτι επειδή ο αριθμός κυκλοφορεί ήδη παντού και δεν είναι ότι το κάναμε επίτηδες.

Δυστυχώς, ακόμα δεν έχει δοθεί τέλος στην υπόθεση από τις 27 Σεπτεμβρίου με το Netflix να διατυπώνει ξανά πως προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα.