The Batman: Ψήνεται η spinoff σειρά με τον Penguin του Colin Farrell και άρωμα από "Scarface"

Το σύμπαν του νέου Batman θα φωλιάσει στο HBO Max
14 Σεπτεμβρίου 2021 11:59
The Batman: Ψήνεται η spinoff σειρά με τον Penguin του Colin Farrell και άρωμα από "Scarface"

Δύο σειρές τελικά θα ακολουθήσουν μετά την προβολή του The Batman σε σκηνοθεσία Matt Reeves και θα επεκτείνουν τον μύθο και το σύμπαν του νέου Σκοτεινού Ιππότη του Robert Pattinson. Μετά τη σειρά εντός του Α.Τ. της Gotham μαθαίνουμε από το Deadline, πως ψήνεται ήδη μια δεύτερη σειρά για το HBO Max με πρωταγωνιστή τον Penguin του Colin Farrell, ο οποίος θα τον υποδυθεί ξανά. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το project βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο για αυτό να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει επέλθει κάποια συμφωνία, αλλά η Warner Bros. έχει προσεγγίσει τον ηθοποιό για τις διαπραγματεύσεις. Μέχρι στιγμής το μοναδικό όνομα -πέραν των παραγωγών Matt Reeves και Dylan Clark- που συμμετέχει είναι η Lauren LeFranc (Agents of SHIELD), η οποία θα αναλάβει ως showrunner και σεναριογράφος. 

Η προσέγγιση της σειράς στον χαρακτήρα και το ύφος της λέγεται ότι θα μοιάζει αρκετά στον "Σημαδεμένο" (Scarface) του Al Pacino, καθώς θα δούμε τον Oswald Cobblepot και την άνοδό του στον εγκληματικό κόσμο της Gotham. Ακούγεται ενδιαφέρον όταν ο Πιγκουίνος που είδαμε στο πρώτο trailer του The Batman ήταν μια εντελώς διαφορετική εκδοχή με αυτή που έχουμε δει μέχρι σήμερα και ήδη προτείνουν για Όσκαρ μακιγιάζ, την ομάδα που έκανε αγνώριστο τον Farrell. 

Το The Batman αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2022.