Η Amazon ετοιμάζει live-action τηλεοπτική σειρά της “She-Ra”

Πρόκειται για το πρώτο live-action σόου της ηρωίδας
14 Σεπτεμβρίου 2021 11:23
Η Amazon ετοιμάζει live-action τηλεοπτική σειρά της “She-Ra”

Η Amazon μόλις έκλεισε μία μεγάλη συμφωνία και πήρε τα δικαιώματα για να φέρει στο Amazon Prime Video μία live-action σειρά της “She-Ra”. Όπως μεταφέρει το Variety, το σόου είναι αυτή τη στιγμή σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, με την DreamWorks Animation να βρίσκεται στην παραγωγή.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι παρόλο που η DreamWorks Animation ήταν πίσω από το She-Ra and the Princesses of Power του Netflix, δε θα έχει καμία σχέση αυτό με το νέο live-action project που θα γίνει σε συνεργασία με την Amazon, αφού θα λειτουργεί κανονικά ως αυτόνομο σόου. Μάλιστα, είναι σε τόσο πρώιμο στάδιο που ακόμη δεν έχει βρεθεί κάποιος σεναριογράφος.

Επίσης, πρόκειται για την πρώτη live-action σειρά στο σύμπαν της She-Ra, από την αρχή που τη γνωρίσαμε το 1985. Η Princess Adora παρουσιάστηκε στο κοινό μέσα από το He-Man and She-Ra: The Secret of the Sword, όπου αποκαλύφθηκε ότι ήταν η χαμένη δίδυμη αδελφή του πρίγκιπα Adam, γνωστού ως He-Man.

Τότε, ο αδερφός της, της έδωσε το Sword of Protection που της έδινε τη δυνατότητα να μεταμορφωθεί σε She-Ra και έκτοτε να λάβει τη δική της προσωπική σειρά, She-Ra: Princess of Power, η οποία έπαιζε έως το 1986 και για περίπου 100 επεισόδια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σόου της Amazon παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.