The Chestnut Man: Η νέα σειρά που θα λιώσετε στο Netflix έχει άρωμα από True Detective και απέκτησε νέο trailer

Και μάλιστα θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον μήνα
14 Σεπτεμβρίου 2021 08:26
The Chestnut Man: Η νέα σειρά που θα λιώσετε στο Netflix έχει άρωμα από True Detective και απέκτησε νέο trailer

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από τη νέα δανέζικη τηλεοπτική σειρά, The Chestnut Man (Ο Καστανάνθρωπος), που έρχεται με την υπογραφή του δημιουργού του “The Killing”, Søren Sveistrup. Πρόκειται για ένα δράμα-μυστηρίου των έξι επεισοδίων με πρωταγωνιστές τους Esben Dalgaard Andersen, Morten Brovn, Danica Curcic και David Dencik.

Με τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα για την πλοκή, το Netflix αναφέρει ότι: “Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, όταν καλείς τον Καστανάνθρωπο να περάσει”. Έτσι, ένα πρωινό του Οκτωβρίου, η αστυνομία θα ανακαλύψει μία νεαρή γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε μία παιδική χαρά, διαμελισμένη, ενώ πάνω της κρεμόταν ένα κουκλάκι ενός άντρα με καστανά μαλλιά. Η Naia Thulin (Danica Curcic, Equinox, Warrior) μαζί με τους συνεργάτες της αναλαμβάνουν την υπόθεση, για να βρουν τον δολοφόνο.

Η ιστορία θέλει να πάρει το θεατή σε σκοτεινά και απόκοσμα μέρη, για το κυνήγι ενός δολοφόνου, ο οποίος μετά από κάθε ανατριχιαστικό έγκλημα που πράττει, αφήνει πίσω του μία φρικιαστική φιγούρα, σαν τοτέμ, σα να «συμβολίζει» τα θύματά του.

Το The Chestnut Man θα προβάλλεται από τις 29 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.