Το Narcos: Mexico επιστρέφει και βάζει φωτιές με το πρώτο trailer της 3ης και τελευταίας σεζόν

Ετοιμαστείτε για ένα εκρηκτικό φινάλε στο Netflix τον Νοέμβριο!
13 Σεπτεμβρίου 2021 18:49
Το Narcos: Mexico επιστρέφει και βάζει φωτιές με το πρώτο trailer της 3ης και τελευταίας σεζόν

Το μεγάλο φινάλε του Narcos: Mexico και γενικότερα του saga των "Narcos" φτάνει επιτέλους στο τέλος του και αναμένεται...εκρηκτικό. Μέσα από ένα πρώτο teaser trailer το Netflix έδωσε μια ματιά στην 3η σεζόν του "Mexico" spinoff του "Narcos", το οποίο όπως έγινε γνωστό θα αποτελέσει και την τελευταία του σεζόν, η οποία θα έρθει στις οθόνες μας τον Νοέμβριο. Συνολικά, το σύμπαν του Narcos θα μετρήσει 6 σεζόν. 

Και μπορεί η ιστορία του Felix Gallardo του Diego Luna να τελείωσε και η να επιστρέψουμε στα χνάρια του DEA Agent, Walt Breslin του Scoot McNairy για τη συνέχεια της ιστορίας, υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά στη νέα σεζόν. Όπως αποκαλύπτει το teaser trailer θα έχουμε γυναίκα αφηγήτρια στη σειρά για πρώτη φορά στο πρόσωπο της Luisa Rubino, η οποία υποδύεται μια νεαρή ιδεαλίστρια και φιλόδοξη δημοσιογράφο που έχοντας σκοπό να αποκαλύψει τη διαφθορά γύρω της, τη φέρνει στο επίκεντρο μεγαλύτερων γεγονότων. 

 Narcos: Mexico Season 3 Teaser Trailer

H πλοκή της 3ης σεζόν του Narcos: Mexico

Πλέον βρισκόμαστε στα '90s και τη παγκοσμιοποίηση του καρτέλ και τον πόλεμο που ξεσπά αμέσως μετά την σύλληψη του Felix: 

Την ώρα που μερικά ανεξάρτητα καρτέλ παλεύουν να επιβιώσουν σε μια περίοδο πολιτικής αναταραχής και κλιμακούμενης βίας, μια νέα γενιά μεξικανών "νονών" αναδύεται. Σε αυτόν τον πόλεμο η αλήθεια είναι το πρώτο θύμα και κάθε σύλληψη και δολοφονία τους απομακρύνει από την πραγματική νίκη. 

Στην πιο λαμπερή προσθήκη του νέου cast συναντάμε τον ράπερ "Bad Bunny" κατά κόσμον γνωστό ως  Benito Antonio Martínez Ocasio, o ο οποίος πραγματοποιεί το υποκριτικό του ντεμπούτο και παίζει τον Arturo "Kitty" Paez, μέλος της συμμορίας του Ramon Arellano Felix ονόματι "Narco Juniors". Επίσης ο Luis Gerardo Méndez θα υποδυθεί τον Victor Tapia, έναν αστυνομικό που ψάχνει μια σειρά αποτρόπαιων δολοφονιών και ο Albert Guerra παίζει τον Ismael "El Mayo" Zambada, έναν ναρκέμπορα που είναι πολύ πιο επικίνδυνος από όσο δείχνει. 

Στο cast πέραν του εξαιρετικού McNairy συναντάμε τους: José María Yázpik (Amado Carillo Fuentes), Alfonso Dosal (Benjamín Arellano Félix), Mayra Hermosillo (Enedina Arellano Felix), Matt Letscher (DEA agent James Kuykendall), Manuel Masalva (Ramón Arellano Félix), Alejandro Edda (Joaquín “El Chapo” Guzmán) και Gorka Lasaosa (Héctor Palma).

Σαν showrunner πλέον αναλαμβάνει ο Carlo Bernard, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Eric Newman, Jose Padilha, Doug Miro, Sodonie Dumas. Ανάμεσα στους σκηνοθέτες της 3ης σεζόν είναι ο Wagner Moura, ναι, ο ίδιος ο "Pablo Escobar" του "Narcos", μαζί με τους Andrés BaizAlejandra Márquez AbellaLuis OrtegaAmat Escalante.

Φωτογραφικό υλικό 

Narcos: Mexico Season 3 Photos

Πότε κάνει πρεμιέρα και πόσα επεισόδια είναι; 

Ο 3ος κύκλος του Narcos: Mexico, που αποτελείται από 10 επεισόδια, θα γίνει διαθέσιμος απο τις 5 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.