Gossip Girl: Τα καυτά ειδύλλια θα συνεχιστούν και στη 2η σεζόν

Ανανεώθηκε η σειρά από το HBO παρόλο που περιμένουμε το 2ο μέρος της πρώτης
13 Σεπτεμβρίου 2021 10:59
Gossip Girl: Τα καυτά ειδύλλια θα συνεχιστούν και στη 2η σεζόν

Το Gossip Girl αναγεννήθηκε ως reboot τον περασμένο Ιούλιο μέσα από τη συχνότητα του HBO Max και όπως όλα δείχνουν, η υπηρεσία είναι ευτυχισμένη με την πορεία της σειράς. Αρχικά, το καλοκαίρι είδαμε μόνο έξι επεισόδια, με τα υπόλοιπα της πρώτης σεζόν να έρχονται μελλοντικά. Ωστόσο, το HBO μόλις ανανέωσε το εφηβικό σόου και για 2η σεζόν.

Τι κι αν δεν ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν ακόμη, το 2ο κεφάλαιο θα έρθει και αυτό στο μέλλον (κατά πάσα πιθανότητα το 2022) και θα συνεχίσει την ιστορία των Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak και Savannah Lee Smith.

Η πρώτη σεζόν θα έχει σύνολο δέκα επεισόδια, οπότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν τέσσερα ακόμη, τα οποία θα συνεχίσουν την ιστορία κανονικά. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ήδη το Gossip Girl θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα original σόου του HBO Max, παρόλο που δεν τα πήγε και τόσο καλά στις κριτικές.

Το αρχικό-πρωτότυπο Gossip Girl βρισκόταν «στον αέρα» για έξι χρόνια από το 2007 έως το 2012, με τους Joshua Safran, Stephanie Savage και Josh Schwartz να επιστρέφουν στην παραγωγή, ενώ η Kristen Bell από το πρωτότυπο cast θα επιστρέψει και στα νέα επεισόδια.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.