Τα zombies δεν είναι ο μόνος εχθρός στην 7η σεζόν του “Fear the Walking Dead” (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται τον Οκτώβριο στο AMC
10 Σεπτεμβρίου 2021 11:44
Τα zombies δεν είναι ο μόνος εχθρός στην 7η σεζόν του “Fear the Walking Dead” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα σεζόν του Fear the Walking Dead βρίσκεται λίγες μέρες πριν φτάσει στις οθόνες σας και γι’ αυτό το λόγο, το AMC κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της 7ης σεζόν, η οποία εκτός από ίντριγκες, έχει φυσικά και πολλά zombies.

Το σόου που λειτουργεί ως spin-off της main σειράς του The Walking Dead, έχει γνωρίσει και αυτό μεγάλη επιτυχία, με το νέο κεφάλαιο που θα έρθει τον επόμενο μήνα, να πηγαίνει τα γεγονότα της ιστορίας σε διαφορετικές κατευθύνσεις για τους επιζώντες.

Η σύνοψη έχει ως εξής:

Ο Teddy (John Glover) πέτυχε το όραμά του με το «Τέλος», όταν πυροδότησε τις πυρηνικές κεφαλές σε όλο το Τέξας, αλλά θα εξαρτηθεί από αυτούς που επέζησαν πως θα είναι η νέα αρχή. Θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα νέο κόσμο και να παλέψουν για την ελπίδα τους, ενώ όλοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ακόμη έναν εφιάλτη, τον αέρα έξω, ο οποίος είναι πλέον θανατηφόρος. Όλοι οι επιζώντες θα ανακαλύψουν ποιοι είναι πραγματικά και από τι είναι φτιαγμένοι. Κάποιοι θα αρπάξουν την ευκαιρία να ζήσουν και θα βρουν ένα νέο σκοπό να επαναπροσδιορίσουν τη ζωή τους, ακόμα κι αν αυτό έχει κόστος.

Η 7η σεζόν του Fear the Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου μέσα από το AMC. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.