Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το Fear the Walking Dead ανανεώθηκε για 8η σεζόν (BINTEO)

Θα βρίσκεται και η Kim Dickens στο cast
06 Δεκεμβρίου 2021 20:03
Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το Fear the Walking Dead ανανεώθηκε για 8η σεζόν (BINTEO)

Σύμφωνα με το Variety, το Fear the Walking Dead μόλις ανανεώθηκε για την 8η σεζόν του. Η spin-off σειρά στο δημοφιλές franchise, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα μισά της 7ης σεζόν και όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί τώρα.

Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι η Kim Dickens, που έπαιξε στα αρχικά επεισόδια της σειράς, θα επιστρέψει κανονικά στον ρόλο που την αγαπήσατε. Η Dickers, υποδύεται την Madison Clark από την 1η σεζόν έως την 4η, πριν “πεθάνει” στο τέλος του τέταρτου κεφαλαίου. Εκείνη, θα επιστρέψει στο 2ο μισό της 7ης σεζόν, καθώς και στην επόμενη που μόλις ανακοινώθηκε.

Επιπροσθέτως, στη δημοσιότητα δόθηκε ακόμη ένα trailer από τα επόμενα οκτώ επεισόδια, δηλαδή του “Season 7B”, με την σύνοψη να λέει:

Στο δεύτερο μισό της 7ης σεζόν, έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την πυρηνική έκρηξη και ο μόνος που ευδοκιμεί είναι ο Victor Strand. Εκείνος, επιλέγει ποιος θα έχει την ευκαιρία να ζήσει. Τα άλλα μέλη του γκρουπ υποφέρουν πολύ, αλλά αυτό τους δίνει την αποφασιστικότητα να ζήσουν, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να πάρουν τον πύργο του Strand, με τη βία.

Τα νέα επεισόδια της 7ης σεζόν του Fear the Walking Dead θα κάνουν πρεμιέρα στις 17 Απριλίου.