Halloween Kills: Αλλάζει η διανομή του με συνταγή αλά "Disney Plus"

Ο Michael Myers βγαίνει παγανιά...παντού λόγω πανδημίας
10 Σεπτεμβρίου 2021 08:34
Halloween Kills: Αλλάζει η διανομή του με συνταγή αλά "Disney Plus"

Σε μια ανακοίνωση για παν ενδεχόμενο προέβη η Universal Pictures, καθώς έγινε γνωστό πως το Halloween Kills θα κυκλοφορήσει με πρότυπα σαν αυτά των πρόσφατων Disney ταινιών, δηλαδή υβριδικά. 

Τι σημαίνει αυτό; Το sequel του Halloween (2018) αποτελεί μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες τρόμου της χρονιάς και θα γίνει διαθέσιμη από την πρώτη ημέρα τόσο στις κινηματογραφικές όσο και μέσα από το Peacock, την streaming υπηρεσία της NBCUniversal. 

Είναι λογικό πλέον με το ότι ο κόσμος δεν έχει ξεμπερδέψει για τα καλά με την πανδημία ακόμα και υπάρχει κάποια ανησυχία για τον χειμώνα που έρχεται να θέλει η Universal να δώσει την επιλογή στους θεατές. Βέβαια το παραπάνω ισχύει για τις ΗΠΑ μόνο προς το παρόν αφού δεν έχει εξαπλωθεί ακόμα η streaming υπηρεσία της NBCUniversal. Μήπως θα δούμε κάποια συμφωνία όπου ένα Netflix ή Amazon Prime Video θα το διανέμει σε χώρες όπως τις δικές μας; Μένει να φανεί.

Το σενάριο του sequel υπογράφουν οι Scott Teems, Danny McBride και David Gordon Green. Μαζί με την Jamie Lee Curtis, που επιστρέφει ως Laurie Strode συμπρωταγωνιστούν οι: Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Thomas Mann, Kyle Richards και Anthony Michael Hall

Πότε κάνει πρεμιέρα το Halloween Kills και πότε το Halloween Ends;

Το Halloween Kills θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου 2021 στους κινηματογράφους και το τρίτο κεφάλαιο, Halloween Ends, στις 14 Οκτωβρίου 2022