Halloween Kills: Οι Strode θα καταφέρουν να σκοτώσουν τον Mike Myers; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο “Mike” επιστρέφει στις 15 Οκτωβρίου!
06 Οκτωβρίου 2021 14:33
Halloween Kills: Οι Strode θα καταφέρουν να σκοτώσουν τον Mike Myers; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Mike Myers ετοιμάζεται για την επιστροφή του με το Halloween Kills και η Universal Pictures μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο, καθώς και μία αφίσα για την ταινία. Το εν λόγω βίντεο εστιάζει κυρίως στο τρίο των Strodes, τις κεντρικές ηρωίδες της ταινίας, που μιλούν για το νέο κεφάλαιο, ενώ και οι τρεις τους πρωταγωνιστούν και στη νέα αφίσα.

Η Jamie Lee Curtis, παλιά γνώριμη του Myers, εξηγεί πώς η κόρη και η εγγονή της «μεταμορφώθηκαν» σε πολεμίστριες ώστε επιτέλους να σκοτώσουν μια και καλή τον Michael. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης, David Gordon Green, είπε ότι η Judy Greer που παίζει την Karen, αλλά και η Andi Matichak που υποδύεται την Allyson “πήραν τον πυρσό για να εξοντώσουν το κακό μια και καλή”.

Δείτε τη νέα αφίσα παρακάτω:

Το σενάριο του sequel υπογράφουν οι Scott Teems, Danny McBride και David Gordon Green, ενώ στο cast θα δούμε και τους Will Patton, Thomas Mann, Kyle Richards και Anthony Michael Hall.

Ο Green πρόσφατα μοιράστηκε μερικές πληροφορίες για το επερχόμενο φιλμ, λέγοντας ότι η ταινία δημιουργεί τον απόλυτο φόβο:

Έχει να κάνει με τη δημιουργία του φόβου. Άλλο πράγμα είναι να φοβάσαι τον "Μπαμπούλα", κάποιον που μπορεί να κρύβεται στη ντουλάπα, κάτω από το κρεβάτι σου, να καραδοκεί στο σπίτι σου...

Εμείς θέλαμε να εξερευνήσουμε και άλλες πτυχές στην ταινία όπως είναι η παράνοια. Τί συμβαίνει όταν ο φόβος πλησιάζει; Δεν μπορείτε πλέον να κρύβεστε κάτω από τα καλύμματα…

Το Halloween Kills θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου 2021 στους κινηματογράφους και τη streaming υπηρεσία του Peacock στις ΗΠΑ. Επίσης, το τρίτο κεφάλαιο με τίτλο "Halloween Ends", αναμένεται στις 14 Οκτωβρίου 2022.