Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 28/10

Halloween Kills και TITANE ξεχωρίζουν αυτήν την εβδομάδα
28 Οκτωβρίου 2021 09:35
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 28/10

Φτάνουμε αισίως στο τέλος του Οκτωβρίου και όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα, θα πάμε σινεμά! Ο Οκτώβριος ήταν γεμάτος πρεμιέρες μέχρι τώρα και η τελευταία βδομάδα του δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού σήμερα είναι η μεγάλη πρεμιέρα του Halloween Kills (Η Νύχτα με τις Μάσκες 2), βασισμένο στους χαρακτήρες των John Carpenter και Debra Hill με πρωταγωνίστρια την Jamie Lee Curtis.

Επίσης, αυτήν την εβδομάδα, θα προβληθεί και το TITANE η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία της Julia Ducournau μετά το Raw (2016) υπόσχεται να σας σοκάρει και να δοκιμάσει τα όριά σας. Σήμερα, όμως, έχουμε και την πρεμιέρα του Παράλληλες Μητέρες (Madres Paralelas).

Halloween Kills (Η Νύχτα με τις Μάσκες 2)

Βασισμένο στους χαρακτήρες των John Carpenter και Debra Hill, το Halloween Kills έρχεται σε σενάριο των Scott Teems και Danny McBride σε σκηνοθεσία του David Gordon Green.

O Mike Myers επιστρέφει για να σφάξει όσους έμειναν πίσω στο αιματηρό μονοπάτι που χάραξε, καθώς δεν κάηκε ποτέ στην προηγούμενη ταινία και τώρα στο Halloween Kills θα αναμετρηθεί με τις Strode και άλλους επιζήσαντες, που αποφασίζουν να πάρουν τη τύχη στα χέρια τους και σχηματίζουν μια ομάδα για να κατατροπώσουν το απόλυτο κακό μια και καλή.

Μαζί με την Jamie Lee Curtis, που επιστρέφει ως Laurie Strode συμπρωταγωνιστούν οι: Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Thomas Mann, Kyle Richards και Anthony Michael Hall.

TITANE

Η σύνοψη του TITANE σύμφωνα με το Cinobo

Ένας πατέρας ξαναβρίσκει τον γιο του, που αγνοούνταν για 10 χρόνια. Μόνο που σχεδόν ταυτόχρονα με την άφιξή του, μια σειρά από φριχτούς φόνους συγκλονίζει την περιοχή.

Titane: Μέταλλο με υψηλή ανθεκτικότητα στη ζέστη και τη διάβρωση, με κράματα υψηλής αντοχής.

Ο ανατρεπτικός Χρυσός Φοίνικας του Φεστιβάλ Καννών και η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία της Ζούλια Ντουκουρνό μετά το Raw (2016) υπόσχεται να σας σοκάρει και να δοκιμάσει τα όριά σας.

Παράλληλες Μητέρες (Madres Paralelas)

Δύο ετοιμόγεννες γυναίκες συμπίπτουν στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου. Και οι δύο δεν είχαν προγραμματίσει τις εγκυμοσύνες τους, και οι δύο είναι εκεί χωρίς τους πατεράδες των μωρών τους. Η μεγαλύτερη από τις δύο (Penélope Cruz), Janis, δε μετανιώνει για την επιλογή της να γίνει μητέρα, αντίθετα είναι πανευτυχής. Η Ana, από την άλλη, είναι έφηβη - και έντρομη και μετανιωμένη για αυτό που συμβαίνει.

Η Janis προσπαθεί να την ενθαρρύνει, όσο και οι δυο τους διασχίζουν σαν υπνωτισμένες τους διαδρόμους του νοσοκομείου. Τα λίγα λόγια που θα ανταλλάξουν στις ώρες αυτές θα δημιουργήσουν έναν πολύ στενό δεσμό ανάμεσα στις δυο τους, δεσμός ο οποίος αναπτύσσεται και περιπλέκεται, αλλάζοντας τις ζωές τους για πάντα.

Σε σκηνοθεσία και σενάριο του Pedro Almodóvar.

Respect

Το Respect θα μας πει την ιστορία της Aretha Franklin, με πρωταγωνίστρια την Jennifer Hudson να υποδύεται την "Βασίλισσα της Soul". Σε αυτό το φιλμ θα δείτε τη ζωή της θρυλικής καλλιτέχνιδας από τα πρώτα χρόνια της νιότης της, μέχρι την κατάκτηση της κορυφής.

The Addams Family 2 (Η Οικογένεια Άνταμς 2)

Η θεότρελη οικογένεια επιστρέφει στον κινηματογράφο και πάει…διακοπές! Ωστόσο, όσοι ξέρουν τι εστί "Οικογένεια Άνταμς" θα καταλάβουν ότι ούτε είναι μια συνηθισμένη φαμίλια, ούτε και θα κάνουν συνηθισμένες διακοπές.

Στο voice cast της ταινίας κινουμένων σχεδίων χαρίζουν και πάλι τις φωνές τους οι: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Nick Kroll, Bette Midler με τις νέες προσθήκες των Bill Hader και Javon Walton. Guest εμφάνιση κάνει ο Snoop Dogg στο ρόλο του "Αυτό".

Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

Venom 2 (Venom: Let There Be Carnage) | Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας

DUNE | Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας

NO TIME TO DIE | Είδος: Περιπέτεια Δράσης

Man of God (Ο Άνθρωπος του Θεού) | Είδος: Κοινωνική

Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών | Είδος: Περιπέτεια φαντασίας

Spirit: Ο Ατίθασος (Μεταγλωττισμένο) | Είδος: Κινούμενα σχέδια

Paw Patrol: Η Ταινία (Μεταγλωττισμένο) | Είδος: Κινούμενα σχέδια