Midnight Mass: Δείτε το νέο trailer και κρατήστε την ανάσα σας για τη horror σειρά του Netflix

Από τον Mike Flanagan, δημιουργό των "Haunting of" σειρών - Πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου
09 Σεπτεμβρίου 2021 09:09
Midnight Mass: Δείτε το νέο trailer και κρατήστε την ανάσα σας για τη horror σειρά του Netflix

Ο Mike Flanagan επιστρέφει στις horror ρίζες του με την ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά του Netflix, Midnight Mass. Πρόκειται για το επόμενο μεγάλο project του δημιουργού του “The Haunting of Hill House”, που θα προβληθεί στην υπηρεσία σε λίγες ημέρες.

Ο σκηνοθέτης φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του προς το παρόν τα “Haunting of Hill” και επενδύει σε νέες ιδέες, αφού πρόσφατα μέσα από το Twitter του είχε μιλήσει για το Midnight Mass με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας πως πρόκειται για το αγαπημένο του project. Φυσικά και το Netflix θα το κυκλοφορήσει λίγο πριν ξεκινήσει το Halloween στην Αμερική, βάζοντας ακόμη ένα σόου στη λίστα του για να κρατήσει το κοινό «ζωντανό».

Η σύνοψη του Netflix έχει ως εξής:

Ένα μικρό νησί, τόσο ήσυχο που φαίνεται έρημο. Η απομονωμένη κοινότητα της Νήσου Crockett βιώνει θαυματουργά γεγονότα και έρχεται αντιμέτωπη με τρομακτικούς οιωνούς, μετά την άφιξη ενός χαρισματικού και αινιγματικού νεαρού ιερέα.

Πόσα επεισόδια και ποιοι θα παίζουν;

Από 7 επεισόδια θα αποτελείται η νέα σειρά μυστηρίου/τρόμου του Flanagan και θα πρωταγωνιστούν οι Kate Siegel (Hush, Haunting of Hill House), Rahul Kohli, Henry Thomas, Samantha Sloyan, Michael Trucco,  Zach Gilford (Good Girls, The Purge: Anarchy), Hamish Linklater (Legion, The Big Short), και Annabeth Gish. Μαζί τους επίσης οι: Rahul Abburi, Crystal Balint, Matt Biedel, Alex Essoe, Kristin Lehman, Robert Longstreet, Igby Rigney και Annarah Shephard.

Το Midnight Mass θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου στο ελληνικό Netflix και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer.