The Wheel of Time: Το trailer αποκαλύπτει τον επικό fantasy κόσμο της σειράς του Amazon

Με πρωταγωνίστρια τη Rosamund Pike - Πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου
04 Σεπτεμβρίου 2021 12:14
The Wheel of Time: Το trailer αποκαλύπτει τον επικό fantasy κόσμο της σειράς του Amazon

Tο πρώτο trailer του The Wheel of Time κυκλοφόρησε από την Amazon αποκαλύπτοντας πλήρως την επική νέα της σειρά φαντασίας, που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του μακαρίτη συγγραφέα Robert Jordan. Εδώ και πολύ καιρό η Amazon προωθεί τη σειρά έντονα δείχνοντας πως αποτελεί ένα από πιο δυνατά του σόου για τον χειμώνα. 

Στα πρώτα πλάνα αποκαλύπτεται ο επικός και τεράστιος fantasy κόσμος με πρωταγωνίστρια τη Moiraine της Rosamund Pike και τον Daniel Henney που παίζει τον Al'Lan Mandragoran, ενώ συμμετέχουν διάφορα γνώριμα πρόσωπα όπως ο Alvaro Morte (Καθηγητής του La Casa De Papel) στο ρόλο του Logain Ablar και ο Michael McElhatton που οι περισσότεροι γνωρίζετε ως Roose Bolton του Game of Thrones στο ρόλο του Tam al'Thor. 

Επίσης συμμετέχουν οι: Josha Stradowski ως Rand al'Thor, Marcus Rutherford ως Perrin Aybare, Zoë Robins ως Nynaeve al'Meara, Barney Harris ως Mat Cauthon, Madeleine Madden ως Egwene al'Vere, Maria Doyle KennedyPriyanka BoseDaryl McCormackSophie OkonedoClare Perkins, και Kae Alexander

Η σύνοψη του Wheel of Time

Το The Wheel of Time είναι βασισμένο στα ομώνυμα μυθιστορήματα φαντασίας του Robert Jordan, το οποίο franchise έχει πάνω από 14 βιβλία στο ιστορικό του. Η σειρά διηγείται την ιστορία του Rand al’Thor, ο οποίος ζει σε μια μικρή πόλη που ονομάζεται Two Rivers.

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα, μια σκοτεινή οντότητα θέλει να καταστρέψει τα πάντα και έτσι μια μάγισσα που ονομάζεται Moiraine, παίρνει τον Rand και τους φίλους του μακριά από την πόλη, καθώς πιστεύει ότι ένας από αυτούς είναι μετενσάρκωση ενός δράκου, που η προφητεία έλεγε ότι μπορεί να σώσει ή να καταστρέψει τον κόσμο.

 Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται μόλις από έξι επεισόδια, αλλά η Amazon έχει ανανεώσει ήδη τη σειρά για 2η σεζόν και τα γυρίσματά της ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο. 

Πότε θα κάνει πρεμιέρα;

Το The Wheel of Time θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video