Έκλεισε η συμφωνία, το Manifest επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Netflix

Η νέα σεζόν θα προβληθεί μέσα από τον streaming «γίγαντα»
28 Αυγούστου 2021 21:18
Έκλεισε η συμφωνία, το Manifest επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Netflix

Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι το Netflix ήταν πολύ κοντά στο να «αναστήσει» την τηλεοπτική σειρά Manifest. Η σειρά που ξεκίνησε το 2018 μέσα από το NBC είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, αλλά κόπηκε μετά την 3η σεζόν, μετά τις μέτριες κριτικές.

Τώρα, μία νέα είδηση έρχεται στα φώτα της δημοσιότητας και αυτή τη φορά δια στόματος Netflix, το οποίο ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Manifest θα επιστρέψει με νέα σεζόν, στην πλατφόρμα του, μιας και από την αρχή του 2021 είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του. Όπως όλα δείχνουν, το deal με την Warner Bros. TV έκλεισε και πλέον το 4ο και τελευταίο κεφάλαιο θα έρθει στην υπηρεσία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό post του Netflix:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Το Manifest είναι ένα υπερφυσικό δράμα με πρωταγωνιστές τους Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur και Matt Lon. Στη σειρά είδαμε τους επιβάτες και το πλήρωμα της πτήσης 828 του Montego Air, οι οποίοι επιστρέφουν από μια φαινομενικά κανονική πτήση από την Τζαμάικα στη Νέα Υόρκη και διαπιστώνουν ότι έχουν περάσει πέντε χρόνια και όλοι οι επιβαίνοντες θεωρούνται νεκροί.

Μάλιστα και ο ίδιος ο Stephen King μετέφερε αυτό το ευχάριστο νέο μέσα από το Twitter του, λέγοντας ουσιαστικά ότι το Netflix έσωσε τη σειρά.

Πέρα από το παραπάνω post που είδατε, το Netflix δε γνωστοποίησε το πότε να περιμένουμε την τελευταία σεζόν της σειράς, αν και κατά πάσα πιθανότητα να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της μέσα στο 2022. Μάλιστα, η υπηρεσία έχει μιλήσει ήδη με τους ηθοποιούς και τους συγγραφείς για την επιστροφή τους.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.