Ο LaKeith Stanfield θα παίξει στο νέο τηλεοπτικό δράμα του Apple TV Plus, “The Changeling”

Ένα παραμύθι για «μεγάλους»
26 Αυγούστου 2021 09:12
Ο LaKeith Stanfield θα παίξει στο νέο τηλεοπτικό δράμα του Apple TV Plus, “The Changeling”

Η Apple ανακοίνωσε μία ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά για την streaming υπηρεσία της, το Apple TV Plus, που έρχεται με την ονομασία “The Changeling” και είναι βασισμένο στο ομώνυμο πολύ επιτυχημένο βιβλίο του Victor LaValle.

Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ο LaKeith Stanfield του βραβευμένου με Όσκαρ, Judas and the Black Messiah, θα είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και θα παίξει το ρόλο ενός πατέρα, σε αυτήν την horror ιστορία. Έτσι, θα υποδυθεί τον Apollo Kagawa που άλλαξε η ζωή του τελείως από τότε που έγινε πατέρας, καθώς η σύζυγός του, η Emma παλεύει με την κατάθλιψη και συμπεριφέρεται πολύ περίεργα με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί.

Τότε, ο Apollo θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι σε μία διαφορετική Νέα Υόρκη για να τη βρει. Η σειρά θα έρθει στη μικρή μας οθόνη από την Kelly Marcel (Venom), η οποία έχει δουλέψει παλιότερα και στη μεταφορά του Fifty Shades of Gray. Μάλιστα, η Marcel γλυκοκοιτάζει το project από το 2018 και εκτός από showrunner θα βρίσκεται και στην παραγωγή. Επίσης, η Melina Matsoukas του Queen & Slim θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του σόου.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.