Το Too Hot To Handle θα επιστρέψει για 3η σεζόν στο Netflix αλλά πότε;

Το ριάλιτι που καίει καρδιές και όχι μόνο απέκτησε παράθυρο κυκλοφορίας για την 3η σεζόν
25 Αυγούστου 2021 08:29
Το Too Hot To Handle θα επιστρέψει για 3η σεζόν στο Netflix αλλά πότε;

Και ναι κυρίες και κύριοι το Too Hot To Handle είναι το ριάλιτι-φαινόμενο του Netflix, το οποίο πόνταρε σε αυτό και βγήκε τελικά κερδισμένο και με το παραπάνω αφού αποτελεί μια από τις πιο λατρεμένες διεθνείς παραγωγές του. Το περασμένο Ιούνιο είχαμε την κυκλοφορία της 2ης σεζόν και τώρα μαθαίνουμε πως το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία επιστροφής του. 

Πιο συγκεκριμένα το Too Hot To Handle θα επιστρέψει για την 3η σεζόν του στις αρχές του 2022, όπως ανακοίνωσε το ίδιο το Netflix. 

Χωρίς να έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για το πώς θα είναι το φορμάτ της 3ης σεζόν, ποιο το έπαθλο ή και οι συμμετέχοντες του, σίγουρα θα πρέπει να αναμένουμε τις ίδιες ίντριγκες, καυτά φλερτ και καλλίγραμμα κορμιά να προσπαθούν να φέρουν εις πέρας τις...δύσκολες δοκιμασίες της Alexa. 

Όπως γνωρίζουμε από την 2η σεζόν, πέντε νέοι και ελκυστικοί άνδρες και πέντε νέες καλλίγραμμες γυναίκες θα προσπαθήσουν να βρουν το έταιρό τους ήμισυ...δια της πλαγίας οδού. Και αυτό διότι απαγορεύεται να έρθουν σε οποιαδήποτε στενή επαφή με το φλερτ τους, όπως το να φιληθούν ή να αγγίξουν λίγο παραπάνω ο ένας τον άλλο. 

Με κάθε τους παρασπονδία το μεγάλο έπαθλο των $100.000 μειώνεται συνεχώς και όπως αναφέρει το Netflix "το έπαθλό τους θα πέφτει πιο γρήγορα και από τη λίμπιντο των διαγωνιζομένων στις λιγότερο σέξι διακοπές της ζωής τους."

Και στην Ελλάδα το Too Hot To Handle γνώρισε τεράστια επιτυχία αφού ήταν για αρκετές εβδομάδες στην trending σελίδα του Netflix.