Τί γίνεται με το reboot του The Office; - Στα χέρια του Greg Daniels η τελική απόφαση

Η NBC Universal απλά τον περιμένει για να τον στηρίξει πλήρως
24 Αυγούστου 2021 19:40
Τί γίνεται με το reboot του The Office; - Στα χέρια του Greg Daniels η τελική απόφαση

Δίκοπο μαχαίρι τα reboots αν και βρισκόμαστε σε μια βιομηχανία θεάματος όπου αυτού του είδους οι καλλιτεχνικές προσπαθειες -όπως τα spinoffs και τα reimaginations- είναι μια μάστιγα...ή μόδα αν το προτιμάτε. Ένα από τα πιο πολυπόθητα ας το πούμε είναι το εδώ και χρόνια φημολογούμενο reboot του The Office, το οποίο η NBCUniversal προσπαθεί εδώ και χρόνια να κάνει πραγματικότητα. Ειδικά και μετά το "χρυσό" deal των $500 εκ. που της κόστισε για να αποκτήσει τα δικαιώματα προβολής από το Netflix (στις ΗΠΑ προς το παρόν), το οποίο πλέον αποτελεί την αιχμή του δόρατος του Peacock

Τώρα, μια νέα εξέλιξη έρχεται στο θέμα της επιστροφής του αμερικάνικου The Office, δια στόματος της Susan Rover, επικεφαλής περιεχομένου στην NBCUniversal, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως όλη η υπόθεση είναι στα χέρια του Greg Daniels, δημιουργού και showrunner της σειράς. 

Όποτε θελήσει να το κάνει ο Greg Daniels, εμείς θα τον στηρίξουμε πλήρως. 

 

Από την πλευρά του ο Daniels δεν αποκλείει την πιθανότητα μιας επιστροφής του Office: Δεν είναι απίθανο σίγουρα" είπε σε παλιότερη συνέντευξή του στο Collider, "Θα ήθελα να εμπλέκομαι αλλά έχω δύο σόου που δουλεύω αυτόν τον καιρό". Τότε αναφερόταν στο The Upload και το Space Force, του οποίου τα γυρίσματα της 2ης σεζόν λαμβάνουν χώρα αυτόν τον καιρό. 

Για την ιστορία, ολόκληρο το cast του Office παρακαλούσε ζωντανά στο SNL τον Carell να επιστρέψει για την αναβίωση της σειράς, κάτι που ο ίδιος έχει αποκλείσει πάμπολλες φορές στο παρελθόν μιας και δεν πιστεύει ότι η αναβίωση θα έχει την ίδια επιτυχία. Πριν από καιρό, ολόκληρο το cast με τους Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Mindy Kaling, Ed Helms, BJ Novak, Amy Ryan, Craig Robinson και Ellie Kemper -πλην του Carell- είχε συναντηθεί βγάζοντας μια αναμνηστική φωτογραφία, που ξέσπασε πάλι τις φήμες πως κάτι ψήνεται στο μέτωπο του Office. 

Έκτοτε δεν υπήρξαν ξανά νέα για το project αλλά σίγουρα το NBCUniversal πιέζει παρασκηνιακά για μια επιστροφή του, θέλοντας να ενισχύσει τη θέση του Peacock στον ακραίο ανταγωνισμό των streaming υπηρεσιών.