The Morning Show Season 2: Aniston, Witherspoon και Carell βάζουν φωτιά στην πρωινή ζώνη (BINTEO)

Δείτε το νέο trailer της δραματικής σειράς του Apple TV Plus - Πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου
24 Αυγούστου 2021 11:14
The Morning Show Season 2: Aniston, Witherspoon και Carell βάζουν φωτιά στην πρωινή ζώνη (BINTEO)

Η Apple ετοιμάζεται για μια καυτή νέα σεζόν στην streaming πλατφόρμα της και γκαζώνει με τα πιο δυνατά της χαρτιά. Μετά τη 2η σεζόν του See και το φαντασμαγορικό Foundation, δημοσίευσε το νεότερο trailer για την επερχόμενη 2η σεζόν του The Morning Show, την πολυβραβευμένη δραματική σειρά με τις Jennifer Aniston και Reese Witherspoon σε ερμηνείες που μαγνητίζουν τον θεατή. 

Αυτή τη φορά το trailer δίνει έμφαση στο παρασκηνιακό δράμα που υπάρχει μετά τα γεγονότα της 2ης σεζόν και τον Cory να προσπαθεί να φέρει την Alex πίσω στο κανάλι. Την ίδια ώρα οι αναβρασμοί δεν έχουν τελειώσει εντός του UBA και φαίνεται πως η σειρά θα αναφερθεί άμεσα στον κορονοϊό και πως αυτός θα επηρεάσει τους πάντες στο κανάλι. 

Από το cast θα δούμε επίσης τις επιστροφές του πρώην παραγωγού του Morning Show, Mark Duplass αλλά και του κυνηγημένου πρώην αστέρα του σόου, Steve Carell, καθώς και τα υπόλοιπα πρόσωπα των Bel PowleyKaren PittmanNestor CarbonellDesean TerryJanina Gavankar, και Tom Irwin. Ανάμεσα στις νέες προσθήκες αυτής της σεζόν είναι ο Will Arnett (Leftovers, BoJack Horseman) στον ρόλο του Doug, τον οποίο βλέπουμε να συνομιλεί με την Aniston στο trailer, καθώς και οι: Greta LeeRuairi O’ConnorHasan MinhajHolland TaylorTara KarsianValeria Golino, και Julianna Margulies.

Το The Morning Show θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Apple TV Plus, με κάθε νέο επεισόδιο να κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή. 

Δείτε το νέο trailer της 2ης σεζόν