Η Catherine Zeta-Jones θα παίξει στην Οικογένεια Άνταμς του Netflix με σκηνοθέτη τον Tim Burton

Νέα ονόματα στο cast της σειράς
10 Αυγούστου 2021 11:26
Η Catherine Zeta-Jones θα παίξει στην Οικογένεια Άνταμς του Netflix με σκηνοθέτη τον Tim Burton

Πριν καιρό έγινε γνωστό ότι το Netflix ετοιμάζει spinoff τηλεοπτική σειρά για το Addams Family (Οικογένεια Άνταμς) και μάλιστα θα τη σκηνοθετήσει ο Tim Burton. Η ονομασία της σειράς θα είναι “Wednesday” και πλέον μάθαμε δύο από τα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν.

Συγκεκριμένα, το Netflix μέσα από τα Social Media του ανακοίνωσε ότι η Catherine Zeta-Jones θα υποδυθεί την Morticia Addams, ενώ ο Luis Guzman τον Gomez Addams. Φυσικά, πλάι σε αυτούς τους δύο θα παίξει η Jenna Ortega ως την Wednesday Addams.

Βασισμένο από την χαρακτήρα που δημιούργησε ο Charles Addams, το “Wednesday” όπως θα ονομάζεται, θα είναι μια εφηβική σειρά με την περιγραφή της να αναφέρει ότι θα εμπεριέχει μπόλικο μυστήριο και υπερφυσικά γεγονότα, με την Wednesday Addams να είναι μαθήτρια στο Nevermore Academy. Εκεί θα προσπαθήσει να αναδείξει τις ψυχικές της ικανότητες και να αποτρέψει ένα τεράστιο φονικό που έχει τρομοκρατήσει την τοπική κοινωνία.

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος της Wednesday ξεκίνησε από τα 60s κα την αυθεντική σειρά "Addams Family" με την Lisa Loring.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.