Midnight Mass: Η πρώτη ματιά στη νέα σειρά του Mike Flanagan παγώνει το αίμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer - Τον Σεπτέμβριο η πρεμιέρα στο Netflix
09 Αυγούστου 2021 19:50
Midnight Mass: Η πρώτη ματιά στη νέα σειρά του Mike Flanagan παγώνει το αίμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστό στο ραντεβού του το Netflix που δεν άργησε να αποκαλύψει πλήρως τη νέα σειρά τρόμου του Mike Flanagan, δημιουργού των εξαιρετικών "The Haunting of Hill House" και "The Haunting of Bly Manor". Ο λόγος για το "Midnight Mass", του οποίου το πρώτο trailer μόλις κυκλοφόρησε και δίνει μια πρώτη και αρκετά ανατριχιαστική γεύση από τη νέα αρρωστημένη σειρά τρόμου που βγάζει από το μυαλό του ο ταλαντούχος Flanagan, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία του με τον streaming κολοσσό. 

Το Midnight Mass επικεντρώνεται σε μια απομονωμένη κοινότητα ενός μικρού νησιού ονόματι Crockett Island, που αρχίζει να γίνεται μάρτυρας διάφορων παράξενων και θαυματουργών φαινομένων αλλά και ζοφερών οιωνών, αμέσως μετά την άφιξη ενός μυστηριώδους ιερέα. 

Πόσα επεισόδια και ποιοι θα παίζουν;

Από 7 επεισόδια θα αποτελείται η νέα σειρά μυστηρίου/τρόμου του Flanagan και θα πρωταγωνιστούν οι Kate Siegel (Hush, Haunting of Hill House), Rahul KohliHenry ThomasSamantha SloyanMichael Trucco,  Zach Gilford (Good Girls, The Purge: Anarchy), Hamish Linklater (Legion, The Big Short), και Annabeth Gish. Μαζί τους επίσης οι: Rahul Abburi, Crystal Balint, Matt Biedel, Alex Essoe, Kristin Lehman, Robert LongstreetIgby Rigney και Annarah Shephard.

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες

"Το αγαπημένο μου project μέχρι σήμερα" 

Μέσα από το Twitter του ο δημιουργός του σόου το αποκάλεσε ως το "πιο αγαπημένο του project μέχρι σήμερα", καθώς διατηρεί με αυτό μια ιδιαίτερη σχέση από μικρή ηλικία όταν ήταν παπαδοπαίδι. 

Ο τρόμος του Flanagan επιστρέφει τον Σεπτέμβριο

Το Midnight Mass θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου στο ελληνικό Netflix.

Δείτε παρακάτω το πρώτο trailer