Midnight Mass: Μικρό teaser από τη νέα σειρά τρόμου του δημιουργού του 'Haunting' στο Netflix

Επιστρέφει ο Mike Flanagan σε σκηνικό αλά Stephen King
06 Αυγούστου 2021 09:05
Midnight Mass: Μικρό teaser από τη νέα σειρά τρόμου του δημιουργού του 'Haunting' στο Netflix

Εδώ και καιρό, πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού συγκεκριμένα, γνωρίζαμε πως ο Mike Flanagan ετοιμάζει την επόμενή του σειρά, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα The Haunting of Hill House και The Haunting of Bly Manor. Σε horror μονοπάτια παραμένει o εν λόγω δημιουργός και σκηνοθέτης, με το "Midnight Mass" που αναμένεται να προβληθεί μέσω του Netflix, το οποίο τώρα, μέσα από τους social media λογαριασμούς των σειρών 'Haunting', κυκλοφόρησε ένα πρώτο μικρό teaser για τη νέα σειρά. 

Σε αυτό το 6 δευτερολέπτων teaser με τη λεζάντα "Απέχουμε 30 μίλια από την ηπειρωτική χώρα με μόνο δύο καράβια την ημέρα" θέλει να μας τοποθετήσει στο τύπου Stephen King ύφος του, που θα διαδραματίζεται λογικά στο Crockett Island, όπως μας ενημερώνει μια πινακίδα. 

Δείτε το μικρό teaser του Midnight Mass

Μέχρι στιγμής για την πλοκή του γνωρίζουμε πως θα λαμβάνει χώρα σε μια μικρή κοινότητα, η οποία γίνεται μάρτυρας μερικών απίστευτων μυστηριωδών γεγονότων και τρομακτικών οιωνών, αμέσως μετά την άφιξη ενός ιερέα. 

Πόσα επεισόδια και ποιοι θα παίζουν;

Από 7 επεισόδια θα αποτελείται η νέα σειρά μυστηρίου/τρόμου του Flanagan και θα πρωταγωνιστούν οι Kate Siegel (Hush, Haunting of Hill House), Rahul Kohli, Henry ThomasSamantha Sloyan, Michael Trucco,  Zach Gilford (Good Girls, The Purge: Anarchy), Hamish Linklater (Legion, The Big Short), και Annabeth Gish. Μαζί τους επίσης οι: Rahul Abburi, Crystal Balint, Matt Biedel, Alex Essoe, Kristin Lehman, Robert Longstreet, Igby Rigney και Annarah Shephard.

Ακόμα ωστόσο δεν υπάρχει ημερομηνία πρεμιέρας για το Midnight Mass, αν και κάτι μας λέει πως σύντομα θα το μάθουμε και αυτό.