Dexter: Αδερφικό reunion στην 9η σεζόν με την επιστροφή της Jennifer Carpenter

Πολλές οι επιστροφές στην αναβίωση της σειράς
16 Ιουλίου 2021 09:05
Dexter: Αδερφικό reunion στην 9η σεζόν με την επιστροφή της Jennifer Carpenter

Για μεγάλες επιστροφές ετοιμάζει τους fans του Dexter η πολυαναμενόμενη 9η σεζόν της σειράς, που θα αναβιώσει στο Showtime τον ερχόμενο χειμώνα. Πέραν της συμμετοχής του John Lithgow ως Trinity Killer, θα γίνει και ένα οικογενειακό reunion.

ΠΙΘΑΝΑ SPOILERS ΠΑΡΑΚΑΤΩ


Μέσα από το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter μαθαίνουμε πως η Jennifer Carpenter θα επιστρέψει στο ρόλο της αδερφής του Dexter, Debra Morgan. Το ερώτημα και εδώ είναι όμως πώς θα επιστρέψει στα νέα επεισόδια, δεδομένου του πώς καταλήγει στην 8η σεζόν, εκεί όπου μας άφησε τελευταία φορά η σειρά. 

Σε flashback η επιστροφή του "Trinity Killer"

Πρόσφατα, ο John Lithgow μίλησε σε συνέντευξή του στο Deadline για το reboot/ sequel του Dexter και για την επιστροφή στον χαρακτήρα του Trinity Killer. Εκεί αποκάλυψε πως θα επανεμφανιστεί αλλά σε flashback σκηνή:

Όπως όλοι οι fans του Dexter γνωρίζουν είδαμε το τέλος του Trinity Killer, επομένως σημαίνει πως θα πρόκειται για flashback. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία να βρεθώ ξανά με την ομάδα μαζί με τους Michael, τη Jennifer και τον Clyde Phillips. 

Συμπερασματικά, και η επανεμφάνιση της Debra θα είναι στο ίδιο μήκος κύματος και αναμένουμε τις επιστροφές τους και τι ρόλο ακριβώς θα παίξουν στην επανεμφάνιση του Dexter. 

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την υπόθεση

Γνωρίζουμε πως ο Clancy Brown θα υποδυθεί τον νέο κακό που θα αντιμετωπίσει ο Dexter, ο οποίος μάλιστα αποτελεί τον δήμαρχο της Iron Lake, της πόλης που φαινομενικά κρύβεται τόσα χρόνια ο αγαπημένος serial killer. Στο cast της αναβίωσης του σόου θα συμμετέχουν επίσης τα εξής νέα πρόσωπα: Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe), Oscar Wahlberg (NOS4A2), Jack Alcott (The Good Lord Bird) και Michael Cyril Creighton (Spotlight).

Όπως ο Hall επιστρέφει ως Dexter, έτσι και ο αρχικός showrunner, Clyde Phillips, θα εκτελέσει τα ίδια καθήκοντα στα νέα επεισόδια, των οποίων έξι εξ αυτών θα σκηνοθετήσει ο Marcos Siega. 

Ο Dexter θα επιστρέψει στους δέκτες σας τον χειμώνα του 2021.