Από τη 2η σεζόν του The Witcher θα λείπουν οι δροσερές σκηνές με τον Geralt

Μπανιέρες τέλος για τον Henry Cavill στη νέα σεζόν της σειράς του Netflix
16 Ιουλίου 2021 08:15
Από τη 2η σεζόν του The Witcher θα λείπουν οι δροσερές σκηνές με τον Geralt

Έκανε αναμφίβολα πάταγο το πρώτο trailer της 2ης σεζόν του The Witcher, που κυκλοφόρησε πριν από μια εβδομάδα στο πλαίσιο της πρώτης WitcherCon, και γενικά προκάλεσε θετικές αντιδράσεις, ειδικά όσον αφορά την ποιότητα της παραγωγής του που φάνηκε ανεβασμένη. 

Ο Henry Cavill που υποδύεται τον Geralt, μίλησε εκτενώς στο panel της WitcherCon και ανάμεσα στις ερωτήσεις των fans που απάντησε μεταξύ σοβαρού και αστείου, αποκάλυψε πως θα λείπουν οι πιο...δροσερές σκηνές του χαρακτήρα του. Τέρμα οι μπανιέρες, μόνο ντουζ για τον Geralt, λοιπόν:

Ο Geralt κάνει μόνο ντούζ από εδώ και πέρα. Εφηύρε το ντουζ για αυτόν τον λόγο. Μιλώντας για μένα δεν υπάρχουν σκηνές σαν εκείνη με τη μπανιέρα, αλλά οι fans δε θα απογοητευτούν, υπάρχει αρκετή...σάρκα για να δείτε. 

Η σκηνή με τη μπανιέρα στη 1η σεζόν ήταν ένας διακαής πόθος για τους fans, ειδικά για όσους είχαν παίξει το The Witcher 3: Wild Hunt, τον οποίο η σειρά πραγματοποίησε. Τελικά, κατέληξε να έχει δύο τέτοιες σκηνές και μια που μοιράστηκε ο Cavill με την Yennefer της Anya Chalotra. Τουλάχιστον καθησυχάζει με τα λόγια του πως η σειρά δε θα αφήσει πίσω τις πιο πικάντικες σκηνές. 

Πότε έρχεται η 2η σεζόν;

H 2η σεζόν του The Witcher θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου 2021 αποκλειστικά στο Netflix. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το teaser trailer με ελληνικούς υπότιτλους