The Witcher Season 2: Το πρώτο trailer δεν το χάνεις με τίποτα με Geralt και Ciri

...και επιστροφή Yennefer! Όλα στις 17 Δεκεμβρίου
10 Ιουλίου 2021 08:31
The Witcher Season 2: Το πρώτο trailer δεν το χάνεις με τίποτα με Geralt και Ciri

Το φινάλε της Witchercon επιφύλασσε τη μεγαλύτερη έκπληξη, λίγο μετά τα teasers και την ημερομηνία πρεμιέρας, που δεν ήταν άλλη από το πρώτο trailer για τη 2η σεζόν του The Witcher. Με κάθε επισημότητα τα πρώτα επίσημα πλάνα της νέας σεζόν του άκρως επιτυχημένου σόου του Netflix είναι όπως τα θέλαμε, με τους Henry Cavill και Freya Allan ως Geralt και Ciri, να φτάνουν στην Kaer Morhen, την πατρίδα των Witchers, για την εκπαίδευση της τελευταίας. 

Τον Δεκέμβριο, λοιπόν, ο κόσμος του "Γητευτή" σας καλωσορίζει ξανά πίσω για την πιο χορταστική, γεμάτη δράση, μάχες με τέρατα και άγνωστους εχθρούς σεζόν του. Στο ίδιο trailer εμφανίζεται ο Paul Bullion ως Lambert, δίνεται μια κλεφτή ματιά στον Vesemir (Kim Bodnia), τον μέντορα του Geralt αλλά και στην επιστροφή της Yennefer (Anya Chalotra).

Στο υπόλοιπο cast του 2ου κύκλου του Γητευτή συναντάμε την Adjoa Andoh (Bridgerton) ως Nenneke, μια ακόμη μέντορας και μητρική φιγούρα του Geralt και τον Graham McTavish ως Dijkstra, έναν κατάσκοπο βουτηγμένο στην υπόκοσμο και τον δόλο. 

Ξενάγηση στο κάστρο της Kaer Morhen

Μαζί με το teaser trailer, δημοσιεύτηκε ένα ακόμη βίντεο που η showrunner του σόου, Lauren S. Hissrich, κάνει μια ξενάγηση στο κάστρο της Kaer Morhen. Τι σημαίνει για τους Witchers, λίγη από την ιστορία του, πώς χτίστηκε το υπέροχο πλατό του για τη 2η σεζόν και άλλα πολλά θα τα δείτε παρακάτω.

Αποκαλύφθηκαν οι τίτλοι των επεισοδίων

Μέσα από ένα μικρό teaser μάθαμε και τους τίτλους των επεισοδίων της 2ης σεζόν.

Πότε έρχεται η 2η σεζόν;

H 2η σεζόν του The Witcher θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου 2021 αποκλειστικά στο Netflix. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser trailer με ελληνικούς υπότιτλους