American Horror Stories: Τα πρώτα πλάνα είναι σκέτη φρίκη!

Σύντομα η πρεμιέρα της spin-off σειράς!
08 Ιουλίου 2021 21:30
American Horror Stories: Τα πρώτα πλάνα είναι σκέτη φρίκη!

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του American Horror Stories, του νέου σόου του FX που λειτουργεί ως spin-off στο δημοφιλές franchise του American Horror Story. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, αυτή η σειρά θα επικεντρώνεται σε διαφορετική τρομακτική ιστορία κάθε φορά και τα επεισόδια θα είναι εβδομαδιαία.

Το πρώτο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα μάς προετοιμάζει για δυνατές ιστορίες τρόμου και μία από αυτές είναι η δολοφονία του Άη Βασίλη που τον υποδύεται ο Danny Trejo. Φυσικά, σε αυτό το νέο εγχείρημα, ο Ryan Murphy, μάστερ τους είδους, επιστρέφει στην παραγωγή, ενώ άλλα αγαπητά πρόσωπα του American Horror Story, θα κάνουν την εμφάνισή τους και σε αυτή τη σειρά.

Θα παίξουν οι πρωταγωνιστές του American Horror Story;

Παλιότερα μέσα από διάφορες backstage φωτογραφίες άφηναν υπονοούμενα για την επιστροφή του Tate Langdon του Evan Peters, καθώς και των Matt Bomer, Taissa Farmiga, Naomi Grossman και Billie Lourd. Επίσης τα νέα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν το cast είναι: Kevin McHale, Madison Bailey, Sierra McCormick, Paris Jackson και Kaia Gerber.

Το American Horror Stories θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.