The Witcher: Blood Origin - Η Michelle Yeoh το πρώτο μεγάλο όνομα στην prequel σειρά

Το σύμπαν του Witcher μεγαλώνει στο Netflix!
06 Ιουλίου 2021 19:46
The Witcher: Blood Origin - Η Michelle Yeoh το πρώτο μεγάλο όνομα στην prequel σειρά

Το Netflix, μπορεί στις 9 Ιουλίου να ετοιμάζει σημαντικές ανακοινώσεις για το σύμπαν του The Witcher, με τη "Witchercon", ωστόσο μια είδηση έρχεται νωρίτερα από το event. Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο μέλος του cast του The Witcher: Blood Origin, της prequel σειράς του Netflix και δεν είναι άλλη από την Michelle Yeoh, η οποία θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον Laurence O'Fuarain

Αποκαλύφθηκε πως η Yeoh, που γνωρίσαμε μέσα από τα "Crouching Tiger, Hidden Dragon", "Tomorrow Never Dies" και τη σειρά "Star Trek: Discovery", θα υποδυθεί την τελευταία επιζώσα της νομαδικής φυλής των sword-elves, ονόματι Scian. Τη παρουσιάζεται μια ευκαιρία να πάρει πίσω το κλεμμένο ιερό σπαθί της φυλής της, αλλά τότε ξεκινάει ένα επικίνδυνο ταξίδι που θα αλλάξει μια για πάντα την Continent. 

Ο Ο'Fuarain υποδύεται τον Fjall έναν πολεμιστή που μεγάλωσε σε μια κάστα πολεμιστών ορκισμένων να προστατεύουν τον βασιλιά, αλλά κουβαλάει μια μεγάλη πληγή, τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου στη μάχη, στην προσπάθειά του να τον σώσει. Αυτό δεν τον αφήνει σε ησυχία και δεν μπορεί να βρει γαλήνη. Στο δικό του ταξίδι θα συναντήσει τους πιο παράξενους συμμάχους και θα χαράξει μια πορεία εκδίκησης. 

Που διαδραματίζεται η μίνι σειρά; Πόσα επεισόδια θα είναι;

Ουσιαστικά, όπως δηλώνει ξανά το Netflix, πρόκειται για μια prequel μίνι σειρά των έξι επεισοδίων, που διαδραματίζεται 1200 χρόνια πριν τις περιπέτειες του Geralt. Το "Blood Origin" θα εξιστορήσει την δημιουργία του πρωτότυπου Witcher και των συνταρακτικών γεγονότων που οδηγούν στο Conjunction of the Spheres. 

Ο Declan De Barra θα είναι ο showrunner, μαζί με την Lauren Schmidt Hissrich στο ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού. Στην προκειμένη σειρά ο συγγραφέας των βιβλίων και πατέρας του σύμπαντος, Andrzej Sapkowski, ανέλαβε χρέη δημιουργικού σύμβουλου. 

Τα πάντα για την Witchercon εδώ