Άδοξο τέλος για το Lovecraft Country - Δε θα επιστρέψει για 2η σεζόν στο HBO 

Ο Λαβκραφτιανός τρόμος σε παραγωγή του J.J. Abrams πέρασε... και δεν ακούμπησε

Άδοξο τέλος για το Lovecraft Country - Δε θα επιστρέψει για 2η σεζόν στο HBO

Ήταν μια από τις πιο αναμενόμενες σειρές του 2020 και πόσο μάλλον για το είδος του τρόμου, μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση, όντας εμπνευσμένη από τον "Λαβκραφτιανό" τρόμο. Ο λόγος για το Lovecraft Country, το οποίο έγινε γνωστό πως κόβεται άδοξα μετά από μόλις μία σεζόν από το HBO και ήταν σε παραγωγή των J.J. Abrams (Cloverfield) και Jordan Peele (Get Out, Us). 

Η σειρά της Misha Green δεν συνεχίζει για 2η σεζόν

Σε δήλωσή τoυ το HBΟ ανέφερε: "Δε θα συνεχίσουμε με μια 2η σεζόν του Lovecraft Country. Είμαστε ευγνώμονες για την αφοσίωση και το ταλέντο του cast και του συνεργείου και της Misha Green, που έφτιαξαν αυτή την πρωτότυπη σειρά. Όσο για τους fans, σας ευχαριστούμε που ήσασταν με εμάς σε αυτό το ταξίδι."

Αν και το HBO έχει σπάσει το καλούπι που θέλει τις μίνι-σειρές να μη συνεχίζουν πέραν της μιας σεζόν (όπως με το βραβευμένο Big Little Lies) στην προκειμένη δε συνέβη, ενώ η Green είχε ετοιμάσει ήδη το σενάριο για την υποτιθέμενη 2η σεζόν.

Η σειρά βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Matt Ruff και αποτελεί μια μίξη της horror αφήγησης του H.P. Lovecraft με τον πραγματικό τρόμο και την μεταχείριση που ζούσαν οι έγχρωμοι κάτοικοι των ΗΠΑ την εποχή του "Jim Crow". 

Το tweet της showrunner για την 2η σεζόν που δεν έγινε

Στην απόηχο της διακοπής του Lovecraft Country, η Misha Green έκανε ένα μικρό tease για τη 2η σεζόν που μάλλον δε θα δούμε ποτέ, μέσα από το Twitter της.

Συμμετείχε ένα εντυπωσιακό cast που περιλαμβάνει τους Jonathan Majors, Jurnee Smollett, Aunjanue Ellis, Michael K. Williams και Courtney B. Vance. Δυστυχώς, όμως, ούτε το cast αλλά ούτε και τα εντυπωσιακά νούμερα -εφάμιλλα με αυτά της σειράς Watchmen- ούτε και οι εξαιρετικές κριτικές και εντυπώσεις των θεατών, ήταν αρκετές για να πείσουν το HBO να δώσει το πράσινο φως. 

Ίσως έτσι ένα μικρό horror διαμαντάκι να χάθηκε στον κυκεώνα των streaming υπηρεσιών. 

0 σχολια