The Wheel of Time: Η νέα επική σειρά φαντασίας της Amazon τα παίζει όλα για όλα

Μέσα στη χρονιά η πρεμιέρα του σόου με έξι επεισόδια
02 Ιουλίου 2021 19:16
The Wheel of Time: Η νέα επική σειρά φαντασίας της Amazon τα παίζει όλα για όλα

Η Amazon κυκλοφόρησε το επίσημο λογότυπο μαζί με ένα βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο YouTube, για την επερχόμενη σειρά φαντασίας, “The Wheel of Time”. Πρόκειται για ένα σόου με πρωταγωνίστρια την Rosamund Pike, την οποία είδαμε πρόσφατα στο “I Care A Lot” στο Netflix, ενώ ο Rafe Judkins (Agents of S.H.I.E.L.D) ανελαβε ως showrunner.

Βασισμένο στα μυθιστορήματα φαντασίας

Το The Wheel of Time είναι βασισμένο στα ομώνυμα μυθιστορήματα φαντασίας του Robert Jordan, το οποίο franchise έχει πάνω από 14 βιβλία στο ιστορικό του. Η σειρά θέλει να διηγηθεί την ιστορία του Rand al’Thor, ο οποίος ζει σε μια μικρή πόλη που ονομάζεται Two Rivers.

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα, μια σκοτεινή οντότητα θέλει να καταστρέψει τα πάντα και έτσι μια μάγισσα που ονομάζεται Moiraine, παίρνει τον Rand και τους φίλους του μακριά από την πόλη, καθώς πιστεύει ότι ένας από αυτούς είναι μετενσάρκωση ενός δράκου, που η προφητεία έλεγε ότι μπορεί να σώσει ή να καταστρέψει τον κόσμο.

Η Pike θα υποδυθεί την Moiraine, ενώ πλάι της θα βρίσκεται και ένα νεοσύστατο cast που θα απαρτίζεται από τους Madeleine Madden, Marcus Rutherford, Barney Harris, Zoe Robins και Josha Stradowski. Επισης, ο Alvaro Morte, γνωστός και ως "Καθηγητής" από τη σειρά "La Casa De Papel" του Netflix θα συμμετεχει στο σόου της Amazon:

 Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται μόλις από έξι επεισόδια, αλλά η Amazon έχει ανανεώσει ήδη τη σειρά για δεύτερη σεζόν τον προηγούμενο Μάιο. Δείτε παρακάτω ένα teaser με την χαρακτήρα της Rosamund Pike:

Το The Wheel of Time θα προβληθεί μέσα στο 2021 αποκλειστικά στο Amazon Prime Video. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το βίντεο που αποκαλύπτει το λογότυπο της σειράς.