Bryan Cranston και Annette Bening θα οργανώνουν κομπίνες στη νέα τους σειρά

Γνωρίστε το “Jerry and Marge Go Large”
23 Ιουνίου 2021 11:44
Bryan Cranston και Annette Bening θα οργανώνουν κομπίνες στη νέα τους σειρά

Η Paramount ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια σειρά που θα έρθει κάποια στιγμή για τη streaming υπηρεσία της, το Paramount+. Πρόκειται για το “Jerry and Marge Go Large”, με πρωταγωνιστές τους Bryan Cranston, γνωστό και ως "Walter White" του Breaking Bad και την τέσσερις φορές υποψήφια για Όσκαρ, Annette Bening.

Τη σκηνοθεσία του σόου έχει αναλάβει ο David Frankel (The Devil Wears Prada), ενώ το σενάριο ο Brad Copeland και σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν, θα παρακολουθήσουμε ένα ζευγάρι που οργανώνει κομπίνες σε λοταρία της Μασαχουσέτης. Ο Cranston θα υποδυθεί τον Jerry Selbee, έναν συνταξιούχο που ανακαλύπτει ένα κενό σε αυτή τη λοταρία και με τη βοήθεια της συζύγου του, της Marge, θα κερδίσει $27 εκατομμύρια, τα οποία θα τα επενδύσει για να αναβιώσει την κοινότητα της πόλη του Μίσιγκαν.

Ο Bryan Cranston έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία στο παρελθόν, όπως Emmy και Χρυσή Σφαίρα, ενώ η πιο πρόσφατη δουλειά του στη μικρή οθόνη ήταν το “Your Honor” του Showtime. Η συμπρωταγωνίστριά του, Annette Bening, έγινε ευρέως γνωστή από ταινίες όπως  “American Beauty”, “The Grifters”, και "The Kids Are Alright".

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.