The Shrink Next Door: Paul Rudd και Will Ferrell έχουν μια παράξενη σχέση στη νέα σειρά της Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πρωταγωνιστές του Anchorman θα χαρίσουν συγκινήσεις!
18 Ιουνίου 2021 09:19
The Shrink Next Door: Paul Rudd και Will Ferrell έχουν μια παράξενη σχέση στη νέα σειρά της Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν άκρως απολαυστικοί οι δυο τους στα Anchorman με τα κωμικά τερτίπια τους αλλά τώρα οι Paul Rudd και Will Ferrell επανενώνονται ξανά για τη νέα μίνι σειρά του Apple TV Plus, με τίτλο "The Shrink Next Door" για την οποία κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer.

Η σειρά βασίζεται στο γνωστό ομώνυμο podcast που έκανε πάταγο και βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και συγκεκριμένα στην παράξενη και ζοφερή σχέση μεταξύ του ψυχίατρου Dr. Isaac "Ike" Herschkopf (Rudd) και του επί χρόνια ασθενούς του, Martin "Marty" Markowitz (Ferrell). Στην προκειμένη ο ψυχίατρος μόνο καθαρές και καλές προθέσεις δεν είχε καθώς εκμεταλλευόταν προς όφελός του, την ευαίσθητη ψυχική υγεία του Marty, στερώντας του εν τέλει τη ζωή. 

Αυτή είναι η σύνοψη της σειράς:

"Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, το The Shrink Next Door περιγράφει λεπτομερώς την παράξενη σχέση ανάμεσα στον έμπειρο ψυχίατρο Dr. Isaac "Ike" Herschkopf και τον μακροχρόνιο ασθενή του Martin "Marty" Markowitz. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ο πολύ γοητευτικός Ike εισχωρεί αργά στη ζωή του Marty, φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να μετακομίζει στο σπίτι του στα Hamptons και πείθει τον Marty να τον ονομάσει πρόεδρο της οικογενειακής επιχείρησης. Η σειρά διερευνά πώς μια φαινομενικά φυσιολογική δυναμική γιατρού-ασθενούς μεταμορφώνεται σε μια εκμεταλλευτική σχέση γεμάτη χειραγώγηση, επιδείξεις ισχύος και δυσλειτουργικότητας στα καλύτερα της."

Δείτε το trailer του The Shrink Next Door

To The Shrink Next Door θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου 2021 αποκλειστικά στο Apple TV+ με τα τρία πρώτα επεισόδια διαθέσιμα και κάθε Παρασκευή με νέο επεισόδιο.