Star Trek: Picard Season 2: Η επιστροφή του Q στο πρώτο trailer ανακατεύει το timeline

"Mon Capitaine how I've missed you"
17 Ιουνίου 2021 15:16
Star Trek: Picard Season 2: Η επιστροφή του Q στο πρώτο trailer ανακατεύει το timeline

Η πλατφόρμα του Paramount Plus έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer για τη 2η σεζόν του Star Trek: Picard, ανήμερα φυσικά της "Picard Day 2021", που αποτελεί μια εορταστική ημέρα για τους fans του σύμπαντος του Gene Roddenberry. 

Και φυσικά, όπως αναμενόταν, βλέπουμε για πρώτη φορά μετά το "Star Trek: The Next Generation", τον λατρεμένο Q του John DeLancie σαφώς γηραιότερο πλέον, με τον Jean-Luc Picard του Sir Patrick Stewart να τον κοιτά έκπληκτος. Γνωρίζει άλλωστε πως κάθε φορά που εμφανίζεται του κάνει τη ζωή δύσκολή και στην προκειμένη φαίνεται πως ανακατεύεται ξανά με το timeline. 

Tον καλωσορίζει με την χαρακτηριστική του ατάκα "Mon Capitaine how I've missed you" και του λέει πως "βρίσκεσαι στο τέλος του δρόμου που ποτέ δεν πήρες", ενώ αργότερα ο Jean-Luc ακούγεται να λέει πως "μπορούμε να σώσουμε το μέλλον". Φαίνεται πως η νέα σεζόν μας προετοιμάζει για διάφορα χρονικά ευτράπελα.

Αυτή είναι η παράξενη αφίσα της 2ης σεζόν:

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του Star Trek: Picard;

Η νέα σεζόν αναμένεται εντός του 2022, χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία όμως, στο Paramount Plus για τις ΗΠΑ και για στο Amazon Prime Video για τον υπόλοιπο κόσμο.