Heist: Οι μεγαλύτερες ληστείες της Αμερικής έρχονται στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix (BINTEO)

Αυτή είναι η νέα σειρά-ντοκιμαντέρ
17 Ιουνίου 2021 08:27
Heist: Οι μεγαλύτερες ληστείες της Αμερικής έρχονται στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix (BINTEO)

Το Netflix τα τελευταία χρόνια επενδύει πολύ στα δικά του ντοκιμαντέρ, τα οποία μάλιστα έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό, όπως ήταν χωρίς αμφιβολία το “Tiger King” ή τα φρέσκα επεισόδια του “The Staircase”, αλλά και πολλά ακόμη. Γι’ αυτό το λόγο, η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε ακόμη ένα ντοκιμαντέρ που αφορά τις μεγαλύτερες ληστείες που έχουν γίνει ποτέ στην Αμερική.

Αυτό είναι το Heist, που καταφθάνει τον Ιούλιο και μέσα από έξι επεισόδια θα μάθετε πράγματα για τις τρεις πιο «τρελές» ληστείες-ιστορίες που έχουν γίνει στις ΗΠΑ. Στο “Sex Magick Money Murder”, μία 21χρονη γυναίκα και ο πρώην εραστής της κλέβουν εκατομμύρια δολάρια από κασίνο του Λας Βέγκας, ενώ στο “The Money Plane”, ένας άντρας διαφεύγει από το αεροδρόμιο του Μαϊάμι με εκατομμύρια χαρτονομισμάτων επάνω του.

Η 3η ιστορία που ονομάζεται “The Bourbon King”, μάς δείχνει το λαθρεμπόριο των αλκοόλ που έχει «ξεφύγει». Η σειρά-ντοκιμαντέρ έρχεται με έναν συνδυασμό που έχουμε συνηθίσει από το Netflix, με συνεντεύξεις και πραγματικά πλάνα.

Το “Heist” θα γίνει διαθέσιμο στις 14 Ιουλίου και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer.